****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
Próbowałam dzisiaj sobie stopę odciąć. W końcu po co dwie Dziura mała, chyba głęboka ...krew się lała, że ulala. But do wyrzucenia. Teraz coś wodno podobnego się sączy.
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
Noga ma się bardzo dobrze. W pełnych butach dzisiaj zasuwałam.
U kogo jest dzisiaj najchłodniej? Przeprowadzę się
Petka pisze:Noga ma się bardzo dobrze. W pełnych butach dzisiaj zasuwałam.
U kogo jest dzisiaj najchłodniej? Przeprowadzę się
No to UFFFF
U nas duchota
U nas też nie ma czym dychać. Głowa mnie dzisiaj pobolewa. Już dawno drzemki popołudniowej nie uskuteczniałam, a dzisiaj padłam na pyszczek.
Przeżyję gorąco w dzień, ale wieczorem niech chociaż jakaś burza będzie ....plisss.