Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 11:01 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

welina pisze:Tak Kacperek jest śliczny.I cóż z tego.Koniec miłości.A byłam dla niego nr.1.Teraz jak biorę go na ręce wyje ze złości. :placz: Widać poczuł się zdradzony jak Lajla z Zosią zajęły jego pokój na kwarantanne. :(
Dobrze,że w domu jest jeszcze 40 kg kot (bratanków ) który zawsze jest chętny do pieszczot.Właśnie była u mnie Ania z Miau z koleżanką,nawet rozebrać im się nie dał.Od razu skoczył na kolana domagając się pieszczot. :lol: Biedne kolana dziewczyn :mrgreen: :ryk:

Obrazek

milutki kotecek :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro lut 22, 2012 18:57 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Smutno mi :( Kacperek chyba to wyczuł,przyszedł i długo się pieścił.Później pospał w pokoju prawie trzy godziny :lol: Czy ktoś ma jakiś pomysł jak pannie niedotykalskiej obciąć paznokcie.Od jej moszczenia wyglądam jakbym miała ospę.Może jakieś dyby :mrgreen: Od sterylki dostała strasznego apetytu.Oczywiście na mokre.Dostaje tylko raz dziennie,Resztę suche.Za mintaja dała by się pokroić.Jak gotuję niesamowicie miauczy podskakując jak piłeczka,lub robi ze mnie drapak . :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro lut 22, 2012 19:40 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Mintaja jej szykujesz?? :o Ona ma u Ciebie koci raj!!! :D Musiałabyś chyba ją znieczulić ogólnie. Ja moim nie obcinam pazurów.
Jeśli chodzi o usypianie to znam taki dowcip:
Operacja.
Lekarz anestezjolog do leżącego na stole pacjenta.
- Pan na NFZ czy prywatnie??
- Na NFZ
anestezjolog:
- Aaa, kotki dwa...

Buźka! :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Śro lut 22, 2012 19:49 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Dobre- może jej pośpiewam :mrgreen: :ryk: Tylko tej diablicy tak szybko pazury rosną :strach: .Miała obcinane przed sterylką :roll: . Reszta ma normalne i tez nie obcinane.

welina

Post » Czw lut 23, 2012 12:31 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Też nie obcinam pazurów, choć może by się przydało :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw lut 23, 2012 12:46 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Baaaaaaaaa żeby to były pazurki,toć to szpony :strach: Dziś w Warszawie obrzydliwie.(tak sobie piszę,choć nie wiem,czy jeszcze ktoś czyta.) Deszcz i wiatr.Nie pojechałam na cmentarz.Zapaliłam światełko w domu.Kacper jakby wyczuł mój ból i całą noc spał u mnie.Pierwszy raz od lata.Mała diablica od dwóch dni znalazła sobie nowe miejsce.Śpi w łazience w misce.Zrobiłam jej posłanie ,by miała ciepło.Jak wchodzę w nocy zerka ślepkami,które mówią "Tylko mnie nie wyrzucaj " :mrgreen:

welina

Post » Czw lut 23, 2012 13:04 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Czyta, czyta welinko :1luvu:
U nas też nie za ciekawie. Ja obolała, zła na starego i zbieram się do prasowania ostatnich ubranek. Kociarstwo śpi. Chodzę jak kaczka. 8O Dziś znowu do gina. Trzeba zrzucić trochę kasy, prawda??

sygitka21

Post » Czw lut 23, 2012 13:08 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

sygitka21 pisze:Czyta, czyta welinko :1luvu:
U nas też nie za ciekawie. Ja obolała, zła na starego i zbieram się do prasowania ostatnich ubranek. Kociarstwo śpi. Chodzę jak kaczka. 8O Dziś znowu do gina. Trzeba zrzucić trochę kasy, prawda??

No tak Kasieńko od nadmiaru kasy człowiek głupieje. :mrgreen: :lol: Napisz na PW jak wrócisz :ok: A starego lać jak denerwuje ,a co tam 8) :ryk:

welina

Post » Czw lut 23, 2012 13:39 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Wizyta o 17.00 ale zawsze jest poślizg. No i jeszcze jadę do siebie do pracy coś podrzucić. Ale obiecuję, że napiszę :ok:

sygitka21

Post » Nie lut 26, 2012 11:26 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

sygitka21 pisze:Wizyta o 17.00 ale zawsze jest poślizg. No i jeszcze jadę do siebie do pracy coś podrzucić. Ale obiecuję, że napiszę :ok:

Dzięki za PW.Ja tam wiosny jeszcze nie czuję.Ptaków też nie słyszę-tylko swoją krzykliwą papugę :mrgreen:
A gdzie się podziały moje dziewczyny :( :roll:

welina

Post » Nie lut 26, 2012 12:59 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Pozdrowienia z Wrocławia - u mnie już wiosna - słoneczko świeci, zaledwie lekki wietrzyk wieje :)
(a ja zamiast iść na spacer siedzę w domu nad zaległą pracą :( )

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Nie lut 26, 2012 13:00 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

:)
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Nie lut 26, 2012 13:19 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Aga w Warszawie wilgotno i pochmurno.Zazdroszczę pogody,ale nie pracy :mrgreen:
lanua nie wysiliłaś się tym jednym uśmiechem,choćbyś trzy wysłała.Od małej Madzi i Marcina również. :roll:
Cieszę się jednak na Wasz odzew,bo myślałam,ze zostałam prawie sama :ok: :1luvu:

welina

Post » Nie lut 26, 2012 15:49 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Moja kocica czuje już wiosnę, niestety. Usiłuje się przedrapać przez drzwi i wyjść na dwór. A nie daj Boże nie uchylimy okna na jej żądanie. Potrafi uparcie, niezmordowanie i głośno wydzierać japę, czasami umilając sobie piskliwym ''MA-MAAA!!!'' :evil: :evil: Heksa autentycznie mówi ''mama''. I to intonuje na różne sposoby. 8O Miauczeć normalnie też oczywiście potrafi. :mrgreen:

sygitka21

Post » Nie lut 26, 2012 20:15 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Ja tez obecna :D :D :D

...i uciekam, bo walcze z zamrazarka (zdecydowala sie malpa rozmrozic, akurat jak pelno w niej jedzenia :evil: )

Pozdrowienia dla wszystkich i glaski dla kotkow :kotek:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

[poprzednia][następna]