Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 20:33 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Iwciu... :( To jest straszny problem, mój pierwszy kot Panter chorował na nerki, i miał też ataki sikania wszędzie...

Próbowaliście w końcu z pieluchą w ten weekend? Może to rzeczywiście jest rozwiązanie, przecież na dłuższą metę jest to nie do zniesienia... :?

Ptachu, kumplu, co Cię tak wzięło? 8O
Badylek zdziwiony
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon lut 20, 2012 20:42 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon lut 20, 2012 20:42 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Ptachu... o co chodzi :?:
Principessa :strach: :strach: :strach: :conf:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto lut 21, 2012 6:13 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Ptachu... duże nie mają dużo pieniążków, wiesz? Nie mogą wyrzucać butów, bo w czym będą chodzić ratować inne koty.
Fasolka zatroskana
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lut 21, 2012 21:01 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Zanim zaczniemy pieluchować Ptacha musimy znaleźć przytulisko, które przyjmie Misia, jak na razie szukamy takiego bezskutecznie, nikt nie chce przyjąć pieluchowego kota.
Ja ze względów zdrowotnych nie daję rady zajmować się zwierzakami, wszystko robi mój Darek, bardzo się stara ale ciężko mu idzie z Misiem, nie mogę mu dołożyć jeszcze Ptacha, bo niestety jest duże prawdopodobieństwo, że jak zaczniemy zakładać Ptachowi pieluchę to on już w ogóle przestanie korzystać z kuwety, a z drugim pieluchowym kotem Darek sobie na pewno nie poradzi :(

Buty śmierdzą okrutnie, nawet vitopar nic nie dał, jutro wylądują w śmietniku, mam nadzieję, że tej zimy już nie spadnie śnieg, bo teraz biegam w adidasach takich do kostki.
Dziś zasikane tylko drzwi od kuchni.
Ja wiem, że on nic na to nie może poradzić i tak na prawdę to nie bardzo sobie zdaje sprawę z tego co robi, wiem że to po wypadku, który miał zanim do nas trafił, wiem że łepetynka nie działa tak jak powinna, ale momentami mam tego serdecznie dosyć :(
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto lut 21, 2012 21:13 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Iwciu, każdy miałby dosyć.
Tylko nie każdy rozumiałby kota, jak Ty :1luvu:
Biedny głupiutki Ptachu, ma chłopak szczęście w życiu
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lut 21, 2012 21:23 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Iwciu, spróbuj z psychotropem, z maleńkim okruszkiem - zacznij od bardzo maleńkiej dawki, zobacz, jak zadziała.

A może też zamiast pieluchy takie gacie jak hodowcy zakładają swoim kocurom, żeby nie znaczyły ?

Oj wiem, jak to jest z lejkiem :( Tez mam ochotę od paru dni zamordować Rudą Mendę :evil: Ja już nie wiem, o co mu chodzi, temu psycholowi :evil:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro lut 22, 2012 13:46 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Okurka, okurka, okurkaaa!!

Posluchajmy moze przez 4 sekundy:

http://www.youtube.com/watch?v=zCThQMrHMkA
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt mar 02, 2012 14:58 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Ptachu, martwię się, co słychać?
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Nie mar 04, 2012 10:17 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Bry,
Jestem żyję tylko pisać nie mam, kiedy, bo Duża była w szpitalu, teraz korzystam, bo wypuścili ja na chwile, dziwni ci weci dla Dużych, jak Duża leżała w szpitalu to jednych badań nie mogli jej zrobić, bo one nie są refundowane dla pacjentów szpitali, tylko w przychodniach, więc wypuścili Dużą ze szpitala, aby mogła to badanie zrobić i zaraz wraca tam z powrotem.
Duża jak przyszła do domu, to powiedziała, że natychmiast chce wracać do szpitala, bo ona tego smrodu nie zniesie. Jak Dużej nie było to sobie sikałem w różnych miejscach a Duży nie zawsze je potrafił znaleźć, ja tam nie wiem, o co Dużej chodzi, dziś rano też się na mnie wydarła jak spokojnie robiłem sobie, siku na wełniaczka :oops: , którego Duża nieopatrznie zostawiła na oparciu sofy.

Bardzo pilnie szukamy jakiegoś miejsca dla Misia, Duża wie, że dom stały to cud, na który nie mamy, co liczyć, więc szukamy przytuliska, które przyjmie kota pieluchowego.
Duża nie może się zajmować teraz Misiem a Duży nie radzi sobie, znaczy nie wyrabia ze wszystkim, bo jest nas teraz sporo i do tego musi biegać codziennie do szpitala do Dużej, a i dwa razy dziennie biega do naszych psów.
Miś powinien być przewijany dwa razy dziennie a Duży często ma czas na przewiniecie Misia tylko raz dziennie :(

Ale jest pożytek z tego siedzenia Dużej w szpitalu, na razie omija mnie wet i kłucie, bo Duża sobie wymyśliła, ze znów porobi mi wszystkie badania i będzie się bawić z doc w wampiry :roll:

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie mar 04, 2012 10:48 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Ptachu, Dużej chyba nerwy puściły z tym wełniaczkiem, co?
I z tym zapachem w domu :oops:
Moja duża, jak przeczytała o Misiu, to zaczęła płakać, chociaż przecież wiedziała, bo rozmawiała z Twoją Dużą :cry:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie mar 04, 2012 10:57 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Och! Misiu! Jak mi strasznie smutno teraz :(
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Nie mar 04, 2012 11:25 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Och Iwciu, niedobrze :(
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Nie mar 04, 2012 14:22 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

o rety Ptachu
Wez sie w garsc, prosze, wspieraj swojego Duzego i Duza, koniecznie
Ile ty masz tam teraz Kotow?
Principessa zmartwiona
PS. Misiu, kciuki ogromne
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie mar 04, 2012 17:07 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Ptachu leje :((((

Ptachu, a moze Ty lejesz nie przez nerki tylko z nerwów, ze Duża w szpitalu? Ja moze też bym lała w takiej sytuacji :oops:
Czarusia zastanawiająca się
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]