Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
caldien pisze:Mrunoc! Ineczko
Wyobraźcie sobie jakie straszne rzeczy się u mnie dzieją!
Mrok kradnie mi moje miejsce!
Zawsze JA kładłem się na wygrzanym miejscu po Dużej (w 10 sekund jak wstała), teraz Mrok to robi! A ja muszę się zadowolić miejscem obok!
Badylek oburzony
Haker1 pisze:O Mrok dołączasz do grona ornitologów![]()
Co to znaczy kot nie nakolankowy, ja miałem okres nie nakolankowania między tak 1 a 4 rokiem mojego życia. A teraz od roku uwielbiam przesiadywać na Dużych, oczywiście nie codziennie i nie cały czas, ale im chłodniej tym dłużej. Latem nigdy na kolana itp. nie wchodzę.
Haker
caldien pisze:Brak telefonu, najwidoczniej moja sugestia o doczytanie ogłoszenia ("tak jak pisze w ogłoszeniu, nie jest kotem nakolankowym") odstraszyła...
Cóż, wolę odstraszyć teraz, niż dostać koci zwrot w panice i punkcie wyjścia w oswajaniu sprzed pół roku....
Mrunoc! Ineczko
Wyobraźcie sobie jakie straszne rzeczy się u mnie dzieją!
Mrok kradnie mi moje miejsce!
Zawsze JA kładłem się na wygrzanym miejscu po Dużej (w 10 sekund jak wstała), teraz Mrok to robi! A ja muszę się zadowolić miejscem obok!
Badylek oburzony
caldien pisze:Gryź! Pacaj!
Dzisiaj rano były pełne miseczki z wieczora i Mroczek nie przyszedł nadzorować budzenia Dużej.
Duża straszy, że dla oswajania Mroczka będziemy rzadziej dostawać jedzenie![]()
Może ktoś wybić to tej głupiej Dużej z głowy!?
Badylek przerażony
caldien pisze:Dziękuję Kuleczko! Pomogło!![]()
Duża miała dzisiaj zły sen, śniło jej się, że zawiozła nas do swojej mamy na przechowanie i uciekliśmy jej z balkonu i Duża biegała i nas szukała i płakała strasznie i nie mogła nas znaleźć! W końcu mnie wypatrzyła, ale Mroczka nie potrafiła rozpoznać, bo było dużo czarnych kotów, i Duża była przerażona, co ona powie Jaaanie?
Z tego wszystkiego oberwało mi się dużą ilością głasków-na-siłę z rana![]()
Duża paranoiczka, ja wam mówię!
Badylek zdegustowany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 149 gości