Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Chyba muszę się nauczyć gotować, inaczej nie mam co się w tym towarzystwie pokazywać
Ejtam ,ejtam masz inne zdolności, nie wszyscy muszą kucharzyć, a tylko nie liczni potrafią pisać wiersze.
Ja juz też tęsknię za czym świeży.
Kapusta kiszona mi się przejadła.
Surówka z selera, czy modrej (czerwonej) kapusty też.
Marchewka tarta ile można.
A mrożony kalafior czy fasolka to nie to co świeże.
Wyciągnęłam mięsko zrobię jutro krupnik iście wiosenna zupa![]()
![]()
Hannah12 pisze:Tak, Haker bez Pysia, Pysia bez Hakera.
Zrobimy z nich jedynaków.
Tak na dobrą sprawę to Pysia od zawsze była kotem Agi, to Aga jest miłośniczka kotów.
Ona jako dziecko zauważała koty i je dokarmiała.
Ale ze względu na chorobę Javci ( i konflikt Haker-Javcia) jak się wyprowadzała domu to "zabrała" tylko Javcię.
Chcieliśmy aby Javcia miała komfort w ostatnich miesiącach życia.
Poza tym Pysia ma problemy jelitowe i nie może wszystkiego jeść, jedzenie Javci jej szkodziło (a uwielbiała je wyjadać), nie chcieliśmy obciążać córeczki dwoma chorymi kotami.
Hannah12 pisze:Słońce i ciepło na dworze.
A ja już zaczynam tęsknić z Pysią.
W sobotę wyjeżdżam na parę dni - muszę trochę odpocząć i naładować akumulatorki, bo obecnie jestem w stanie chyba takiego zakręcenia i wyczerpania![]()
Uzgodniłam z Agą, że na ten czas zabierze koteczki dwa do siebie i tak chyba w czwartek już pojadą.
Po moim powrocie odbiorę od niej tylko Hakera.
I zobaczymy co się będzie działo.
Aga wczoraj u nas była, Pysia od razu się z nią przywitała i siadła jej na kolana.
Ale nie chce tak ja Javica dawać buzi.
Javcia jak Aga pozwiedzała buzi, buzi to przeważnie delikatnie ją językiem lizała po policzku. Czasami tylko udawała, że nie słyszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 82 gości