Hmmm, jeszcze nie?aguś pisze:Czy ja Ci jush mówiłam że kocham Rollanda mojego idola?

Bonkreta, a może to kot kanaryjski?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hmmm, jeszcze nie?aguś pisze:Czy ja Ci jush mówiłam że kocham Rollanda mojego idola?
Myszka.xww pisze:Bonkreta, a może to kot kanaryjski?
Eeee, to chyba prędzej RyśkaBonkreta pisze:Myszka.xww pisze:Bonkreta, a może to kot kanaryjski?
Psy kanaryjskie to są, nawet kilka ras. A koty ? Może Rolek jest pierwszy ? W sumie Ty najbardziej powinnaś wiedzieć...
Bonkreta pisze:Zawsze słyszałam, że trzeba kotom zostawiać miseczkę z wodą, żeby mogły się kąpać, jak będą miały ochotę.
A może chodziło raczej o kanarki niż o koty ?
Rolek chwała Panu jeszcze nie fruwaJanka pisze:Bonkreta pisze:Zawsze słyszałam, że trzeba kotom zostawiać miseczkę z wodą, żeby mogły się kąpać, jak będą miały ochotę.
A może chodziło raczej o kanarki niż o koty ?
Ja robiłam tak moim papuzkom - Kubusiowi i Kasi.
Kubuś uwielbiał się taplać w wanience a Kasia nad nim latała i krzyczała,
pewnie bojąc się, że się utopi.
Myszka.xww pisze: O ile prezent TZa okaże się kotkązałożę se hodowlę < ikonka rozmarzona >
NoWojtek pisze:Myszka.xww pisze: O ile prezent TZa okaże się kotkązałożę se hodowlę < ikonka rozmarzona >
Chyba nie jestem na bieżąco: będziesz miała drugiego kotka?
Ja w zasadzie teżWojtek pisze:Ciekaw jestem nowego członka rodziny
Myszka.xww pisze:Eeee, to chyba prędzej RyśkaBonkreta pisze:Myszka.xww pisze:Bonkreta, a może to kot kanaryjski?
Psy kanaryjskie to są, nawet kilka ras. A koty ? Może Rolek jest pierwszy ? W sumie Ty najbardziej powinnaś wiedzieć...![]()
O ile prezent TZa okaże się kotkązałożę se hodowlę < ikonka rozmarzona >
Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:Eeee, to chyba prędzej RyśkaBonkreta pisze:Myszka.xww pisze:Bonkreta, a może to kot kanaryjski?
Psy kanaryjskie to są, nawet kilka ras. A koty ? Może Rolek jest pierwszy ? W sumie Ty najbardziej powinnaś wiedzieć...![]()
O ile prezent TZa okaże się kotkązałożę se hodowlę < ikonka rozmarzona >
Cosik mam przeczucie że jakoś mało rozwojowa ta hodowla będzie![]()
Se przyjedźCo do wyczynów Rollka to... FIIILMMM prooszę
A, i gratulacje Myszko... tylko pomyśl co to będzie jak się maleństwo od Rollka będzie zycia uczyć....![]()
![]()
Uważaj co mówisz... pociągi szybko jeżdżą...Myszka.xww pisze:Se przyjedźPandorka pisze:Co do wyczynów Rollka to... FIIILMMM prooszę
Myszka.xww pisze:Pandorka pisze:A, i gratulacje Myszko... tylko pomyśl co to będzie jak się maleństwo od Rollka będzie zycia uczyć....![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 55 gości