Protestuje -Domingo to juz kawal kociego chłopa

Moderator: Estraven

Fajne kolory oczu Ci wychodzą Kicorku

Tak samo, a nawet lepiej pod tym względem miało być w jego nowym domu, ale może to i dobrze, że się nie udało, może tak miało być?anulka111 pisze:Domingo oprocz domku i układow z kocicami,ma u Ciebie tez fachowa pomoc dot.kontroli jego oczek-masz fachowca blisko-wiec dla niego tak najlepiej
Aj tam gdzie by mu mogło być lepiej jak u CiebieKicorek pisze:Tak samo, a nawet lepiej pod tym względem miało być w jego nowym domu, ale może to i dobrze, że się nie udało, może tak miało być?
Ale może to przez upały - u mnie Fenriś też schudłKicorek pisze:Kitka mocno schudła, martwi mnie to, waży najmniej od czasu rozpoznania choroby.
Znam to z autopsji w przyszłym tygodniu powinnam złapać sika Frydze - już to widzęKicorek pisze:Niestety od dłuższego czasu nie mogę jej przydybać w kuwecie na złapanie moczu
Może jak się tu poskarżę, to hrabinia się zdecyduje. Kiedyś napisanie w wątku pomogło i zaraz był sik do badania![]()
Może następnym razem sama wypróbuję metodę skarżenia się w wątku Dlatego ja pnący chmiel osłaniam siatką zanim nie wespnie się przynajmniej do połowy balkonuKicorek pisze:Któryś małpiszon ponadgryzał pnącą fasolę, przez co chyba nie będzie mogła się piąć, bo została połamana
Najbardziej podejrzana jest Hestia, która z uporem maniaka kosiła jeden goździk, aż go w końcu równo przystrzygła kilka cm nad ziemią. Fasola jest w jego sąsiedztwie

Z allegroKicorek pisze:Skąd masz chmiel? Ja też chcę!
Jakoś nie widziałam w sklepie.
Chciałabym, chciała!ewkaa pisze:Z allegroKicorek pisze:Skąd masz chmiel? Ja też chcę!
Jakoś nie widziałam w sklepie.od 3 lat kupuję co roku - rośnie szybko i bujnie, zwłaszcza na naszym słońcu
mam jeszcze 2 torebeczki jakbyś chciała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości