Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Quera pisze:kociczka39 pisze:Quera pisze:Jutro jeśli zdążę chyba pojadę do weta. Z tą "szramką".
Powiększyła się dwukrotnie. U nasady jest jakby kołtun malutki, zrzucona z tego miejsca sierść jest jak u pluszowego misia - u nasady ma kołtun.
Przyglądałam się temu dokładnie, nie mam pojęcia co to może być. Na tym są bodajże 4 małe czerwone kropeczki.
Lepiej niech wet na spokojnie to zobaczy.
Tak samo z Miśką mój tż poszedł do weta,bo se mały skoobaniec pazura złamał,do krwi.Bałam się go jej wyciągać i tż poszedł.Jak zwykle sie zestresowała,trzęsła się jak galareta,a jak już wrócili,to zesikała mu się na spodnie bidula,pierwszy raz się jej to zdarzyło
O jejku![]()
Jak sobie pazurka złamała?
Chciałabym się przestrzec
Quera pisze:Aaaa... Byłabym zapomniała.
Ta szramka Panterusia boli. Nie lubi gdy ją dotykam.
kociczka39 pisze:Wiesz co nie wiem,ale musiała w nocy to sobie zrobic,albo nad ranem,jak ja małego karmiłam.Bo wieczorem jak się kładłam było ok,bo jeszcze smyrałam ją po tej łapie akurat.Nad ranem świra dostała i latała po całym mieszkaniu.Musiała sie zaczepić o coś,o łóżko albo coś.Ja tego nie widziałam,musiała to zrobic w drugim pokoju.Późneij w dzień jak ją miziałam zauważyłam,że ta łapa taka dziwna trochę,a ona ja wylizała,ale jeszcze trochę krwi zostało.Potem jak tż wstał to poszedł z nią do weta
kociczka39 pisze:Quera pisze:Aaaa... Byłabym zapomniała.
Ta szramka Panterusia boli. Nie lubi gdy ją dotykam.
O to jak go to boli,to chyba za wszelką cenę musisz jutro zdążyc do weta
kociczka39 pisze:
Quera pisze:kristinbb pisze:Dzień dobry dzień dobry....![]()
mam dwa rude i jednego czekoladowego,
więc zajrzałam do cappuccino
![]()
![]()
![]()
![]()
Kotecki mają swój wątek? Chętnie zajrzę
kristinbb pisze:O jakiej wystawie piszesz ?
Panter jeździ na wystawy?
Quera pisze:
Cześć Kociczko![]()
Jakie fajne delfinki
kristinbb pisze:Quera pisze:kristinbb pisze:Dzień dobry dzień dobry....![]()
mam dwa rude i jednego czekoladowego,
więc zajrzałam do cappuccino
![]()
![]()
![]()
![]()
Kotecki mają swój wątek? Chętnie zajrzę
Na lato zawiesiłam, ale pewnie na jesieni znowu będzie.
Ostatni wątek
viewtopic.php?f=1&t=104444
kristinbb pisze:O jakiej wystawie piszesz ?
Panter jeździ na wystawy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1394 gości