Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Aguś, przeczytałam tytuł wątku i bardzo chciałabym Ci pomóc. Może jakiś przelew Ci zrobię, żebyś sobie mięsko na obiadek kupiła?![]()
Femka pisze:Aguś, przeczytałam tytuł wątku i bardzo chciałabym Ci pomóc. Może jakiś przelew Ci zrobię, żebyś sobie mięsko na obiadek kupiła?![]()
aga9955 pisze:Po namysle.
Stwierdzam ,ze podam na pw nr konta. A co.
Wszystkie pieniadze na badania kotow wydalam. Bo jak wiadomo tylko badam i badam i mecze je.
no. A co.
Femka pisze:aga9955 pisze:Po namysle.
Stwierdzam ,ze podam na pw nr konta. A co.
Wszystkie pieniadze na badania kotow wydalam. Bo jak wiadomo tylko badam i badam i mecze je.
no. A co.
wiesz, przy 4 Szczypiorkach to ja nie jestem specjalnie zamożna, ale podzielę się z Tobą tym, co mam.Dawaj ten numer, ja w swoim wątku pożebrzę, to może i mnie ktoś parę groszy podrzuci
Anja pisze:Cieszę się, że widać światełko w tunelu
Femka pisze:anioła, powiadasz![]()
hm...
trochę się naczytałam o aniołach, ale jakoś ni w ząb żaden nie przypominał Ciebie![]()
Anja pisze:Anja pisze:Cieszę się, że widać światełko w tunelu
Pisałam tamto w nocy, a teraz chyba muszę skrygować na: pędzący pociąg
Femka pisze:anioła, powiadasz![]()
hm...
trochę się naczytałam o aniołach, ale jakoś ni w ząb żaden nie przypominał Ciebie![]()
Bazyliszkowa pisze:Zajrzałam zwabiona tytułem![]()
Też miałam w lodówce ten "rarytas". Każda porcja w osobnym pojemniczku, pojemniczki w metalowym pudełku, a pudełko owinięte torebką reklamówką. Ale i tak mi było nijak, jak otwierałam lodówkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, elkaole, Lifter, Marmotka, Sigrid i 15 gości