Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 08, 2009 15:48 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Mysz na wędce! Neryś wie co dobre :lol: . Wlecze wędkę ją za sobą, trzymając w pysiu mysz?
U nas to ukochana zabawka, tylko mysz oskalpowali z futra i chwilowo jest na końcu wędki plastikowy kadłubek :twisted: (co zresztą im nie przeszkadza w zabawie).

A kulinarnie to moja mama dziś pojechała... Polędwiczki wieprzowe w marynacie korzennej - z cynamonem. Szarlotka z wieprzowiny :strach: . No i ja, mięsożeca bezwzględny, miałam obiad wege :evil: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Nie lis 08, 2009 16:12 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Monostra pisze:Mysz na wędce! Neryś wie co dobre :lol:

taaaa w tym przypadku wędką jestem ja :mrgreen:
Monostra pisze: Wlecze wędkę ją za sobą, trzymając w pysiu mysz?

no nie udaje mu się :ryk: :ryk: :ryk:

Monostra pisze:A kulinarnie to moja mama dziś pojechała... Polędwiczki wieprzowe w marynacie korzennej - z cynamonem. Szarlotka z wieprzowiny :strach: . No i ja, mięsożeca bezwzględny, miałam obiad wege :evil: .

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: polędwiczki brzmią zachęcająco ale reszta :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie lis 08, 2009 22:22 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Dzisiaj piekłam drożdżówki na zamówienie :wink:
no wyszły pyszne że ho ho jak to Stefcia mówi i na pewno jeszcze je upiekę
wtedy podam skąd ten przepis i jak to zrobić :wink:
Obrazek
Dzielnie pomagały mi moje koteczki :mrgreen:
Neryś wygryzł Myszencję z JEJ miejsca a Ona krążyła jak lwica gdy do młodych ktoś podchodzi :twisted:
Obrazek

alus1

Post » Nie lis 08, 2009 22:26 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

ohohoho jakie piękne ciaszteczko Stefcia widzi na tym zdjenció co je ciocia wephała tótej Stefcia terz hcialaby taka dżemówkę

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Nie lis 08, 2009 22:28 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

CatherineTheGreat pisze:ohohoho jakie piękne ciaszteczko Stefcia widzi na tym zdjenció co je ciocia wephała tótej Stefcia terz hcialaby taka dżemówkę

Stefciu Stafciu upiekę Ci ale to nie dżemówka tylko migdałówka, lubisz migdały? :wink:

alus1

Post » Nie lis 08, 2009 22:29 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Świetnie uchwyciłaś zabawę z myszką :)
Mój od 1,5 miesiąca morduje ciągle tą samą mysz a Choco wcale nie zainteresowała się nią :twisted:
W sprawie przepisów powinnam odwiedzać Was częściej i nadrobić zaległości bo... nie nadążam za Wami :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie lis 08, 2009 22:30 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

oooo Boziu......... na wszystko się ślinie.... drożdżówka plus mleko. Pychota.......
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Nie lis 08, 2009 22:31 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

alus1 pisze:
CatherineTheGreat pisze:ohohoho jakie piękne ciaszteczko Stefcia widzi na tym zdjenció co je ciocia wephała tótej Stefcia terz hcialaby taka dżemówkę

Stefciu Stafciu upiekę Ci ale to nie dżemówka tylko migdałówka, lubisz migdały? :wink:

Midałay Stefcia lóbi najlepiej ze wszystkiego migadałowate dżemuwki Stefcia dosztanie

CatherineTheGreat

Post » Nie lis 08, 2009 22:32 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

kussad pisze:Świetnie uchwyciłaś zabawę z myszką :)
Mój od 1,5 miesiąca morduje ciągle tą samą mysz a Choco wcale nie zainteresowała się nią :twisted:
W sprawie przepisów powinnam odwiedzać Was częściej i nadrobić zaległości bo... nie nadążam za Wami :)

Dzięki uchwyciłam zabawę dzięki modelowi brykał po tym fotelu jak dziki :mrgreen:
troszkę tych przepisów przybyło ale nie tak dużo :P

alus1

Post » Nie lis 08, 2009 22:32 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

CatherineTheGreat pisze:
alus1 pisze:

Midałay Stefcia lóbi najlepiej ze wszystkiego migadałowate dżemuwki Stefcia dosztanie

Upiekę Ci na czwartek Stefciu chcesz malutka?
o takie serduszka zobacz
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lis 08, 2009 22:39 przez alus1, łącznie edytowano 1 raz

alus1

Post » Nie lis 08, 2009 22:38 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Sztefcia bardzo hce i bózie całóje jóż sobie pódełeczko przygotowała co to je ma szhowane pod ławka tam wejdą migdałuwko dżemuwi Stefcine pyszne że ohohoho

CatherineTheGreat

Post » Nie lis 08, 2009 22:41 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

CatherineTheGreat pisze:Sztefcia bardzo hce i bózie całóje jóż sobie pódełeczko przygotowała co to je ma szhowane pod ławka tam wejdą migdałuwko dżemuwi Stefcine pyszne że ohohoho

to plastikowe z kratką gdzie Stefcia siurała :strach:

alus1

Post » Nie lis 08, 2009 22:42 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Stefcia ma kartonikowe pódło nie żesiórane nic a nic tamto to jeszt cioció kątenerek

CatherineTheGreat

Post » Nie lis 08, 2009 22:44 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

CatherineTheGreat pisze:Stefcia ma kartonikowe pódło nie żesiórane nic a nic tamto to jeszt cioció kątenerek

uffff bo się wystraszyłam Stefulinko :P

alus1

Post » Nie lis 08, 2009 22:46 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

nie tżeba się bać stefcia nie sióra terasz nic a nic taka dzielna jeszt i bózie całóje wfszysztkim głodnym ciociom co to one tó wyjadają pżepisy cioci Alósine

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]