U nas to ukochana zabawka, tylko mysz oskalpowali z futra i chwilowo jest na końcu wędki plastikowy kadłubek

A kulinarnie to moja mama dziś pojechała... Polędwiczki wieprzowe w marynacie korzennej - z cynamonem. Szarlotka z wieprzowiny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Mysz na wędce! Neryś wie co dobre
Monostra pisze: Wlecze wędkę ją za sobą, trzymając w pysiu mysz?
Monostra pisze:A kulinarnie to moja mama dziś pojechała... Polędwiczki wieprzowe w marynacie korzennej - z cynamonem. Szarlotka z wieprzowiny. No i ja, mięsożeca bezwzględny, miałam obiad wege
.
CatherineTheGreat pisze:ohohoho jakie piękne ciaszteczko Stefcia widzi na tym zdjenció co je ciocia wephała tótej Stefcia terz hcialaby taka dżemówkę
alus1 pisze:CatherineTheGreat pisze:ohohoho jakie piękne ciaszteczko Stefcia widzi na tym zdjenció co je ciocia wephała tótej Stefcia terz hcialaby taka dżemówkę
Stefciu Stafciu upiekę Ci ale to nie dżemówka tylko migdałówka, lubisz migdały?
kussad pisze:Świetnie uchwyciłaś zabawę z myszką![]()
Mój od 1,5 miesiąca morduje ciągle tą samą mysz a Choco wcale nie zainteresowała się nią![]()
W sprawie przepisów powinnam odwiedzać Was częściej i nadrobić zaległości bo... nie nadążam za Wami
CatherineTheGreat pisze:alus1 pisze:CatherineTheGreat pisze:ohohoho jakie piękne ciaszteczko Stefcia widzi na tym zdjenció co je ciocia wephała tótej Stefcia terz hcialaby taka dżemówkę
Stefciu Stafciu upiekę Ci ale to nie dżemówka tylko migdałówka, lubisz migdały?
Midałay Stefcia lóbi najlepiej ze wszystkiego migadałowate dżemuwki Stefcia dosztanie
CatherineTheGreat pisze:Sztefcia bardzo hce i bózie całóje jóż sobie pódełeczko przygotowała co to je ma szhowane pod ławka tam wejdą migdałuwko dżemuwi Stefcine pyszne że ohohoho
CatherineTheGreat pisze:Stefcia ma kartonikowe pódło nie żesiórane nic a nic tamto to jeszt cioció kątenerek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości