Duza wstawiła moje zdjęcia w wątek, no i się wyda, ze bzytka jestem
Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Duza wstawiła moje zdjęcia w wątek, no i się wyda, ze bzytka jestem
Inka
jerzykowka pisze:MaryLux pisze:Duza wstawiła moje zdjęcia w wątek, no i się wyda, ze bzytka jestem
Inka
Wlasnie Cie ciotka podejrzala i... sie zachwycila![]()
MaryLux pisze:jerzykowka pisze:MaryLux pisze:Duza wstawiła moje zdjęcia w wątek, no i się wyda, ze bzytka jestem
Inka
Nie widziałam Cię, Ciociu
Inka zakłopotana
jerzykowka pisze:MaryLux pisze:jerzykowka pisze:MaryLux pisze:Duza wstawiła moje zdjęcia w wątek, no i się wyda, ze bzytka jestem
Inka
Inka zakłopotana
Bo ciotka podglada z ukryciaA poznala Cie dzieki Twojej kolezanie, slodkiej Myszce
![]()
MaryLux pisze:jerzykowka pisze:MaryLux pisze:jerzykowka pisze:MaryLux pisze:Duza wstawiła moje zdjęcia w wątek, no i się wyda, ze bzytka jestem
Inka
Inka zakłopotana
Bo ciotka podglada z ukryciaA poznala Cie dzieki Twojej kolezanie, slodkiej Myszce
![]()
Ciociu, to zaglądaj jawnieZaprasam
A Mysia jest słotka
jerzykowka pisze:MaryLux pisze:jerzykowka pisze:MaryLux pisze:jerzykowka pisze:MaryLux pisze:Duza wstawiła moje zdjęcia w wątek, no i się wyda, ze bzytka jestem
Inka
Inka zakłopotana
![]()
Ciociu, to zaglądaj jawnieZaprasam
A Mysia jest słotka
W takim razie zbiore sie na odwage i sie ujawnie
MaryLux pisze:
Już to sobie wyobraziłam...
O mało nie umarłam ze śmiechu
jerzykowka pisze:MaryLux pisze:Duza wstawiła moje zdjęcia w wątek, no i się wyda, ze bzytka jestem
Inka
jerzykowka pisze:
![]()
kussad pisze:Uśmiałam się i ja z Waszej przygody!
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia, muza_51, zuza i 1124 gości