Daisy,Telma,Muczacza i Bajk - Bajeczka [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 12, 2009 19:48 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

ryczalam pol nocy i potem rano, jak Bajka zaczela mnie ugniatac i mruczec, a potem przytulila sie do reki i patrzyla mi prosto w oczy...
ehhh, te koty :roll:

Bajka dzisiaj po poludniu (bylam juz gotowa leciec po Whiskasa) zlapala sie na ... pieczonego kurczaka, mojego :evil: :wink:
zjadla 3 spore porcje, a niedawno dojadla troche smierdzaca puszeczka Sheby (polecialam i kupilam 10 roznych lokalnie, zeby w smak trafic) - z Ipakitine of kors 8)
zdaje sie, ze Muczacza i Telma beda miec wyzerke :lol: :wink:

podle sie czuje okres wiec do D. dzisiaj nie trafie
ze wzgledu na prace i swoje wizyty u lekarza pojade dopiero w czwartek lub piatek rano :( nie da rady inaczej niestety :( wizyt nie moge odwolac, bo mam na tzw styku tabletki...

no ale mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej i moze nawet suche wroci do lask, jak zoladeczek zacznie normalnie funkcjonowac :D

oby tak dalej, jak dzisiaj
kciuki mile widziane

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pon paź 12, 2009 20:13 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

Kciuki w pełnej gotowości :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Ania + Sonia (06.2002-07.2014)+ Imbir (07.2002-11.2013) - Tocik (.... -09.2023) Aszka i Niuniuś
Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... &start=675

Aniutella

Od: Czw sty 23, 2003 11:28

Post » Wto paź 13, 2009 0:45 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

:ok: :ok: :ok:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto paź 13, 2009 8:39 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

No, to już lepsze wieści :)
:ok:

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto paź 13, 2009 8:40 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto paź 13, 2009 9:07 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

dzisiaj rano Bajka zjadla w sumie (na 2 razy, o 6.00 i o 8.00) prawie pol szalki Sheby :D i jeszcze kilka chrupkow nawet :wink:
i sama prosila, siedziala na drapaku i czekala na jedzonko :mrgreen:

do D. dobrze, ze nie pojechalam wczoraj, podobno na lecznice byl najazd :roll: pojedziemy w piatek rano, Muczacza i Telma tez pojada, chce miec za soba reszte tych badan krwi :roll:

Beata

Post » Wto paź 13, 2009 9:23 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

Beata, mocno, mocno :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto paź 13, 2009 9:42 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

Bardzo mocno zaciskamy kciuki :)
A moze by podawac strzykawka Conva ?

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Wto paź 13, 2009 9:57 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

Cały czas cieplutko myślę.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto paź 13, 2009 14:50 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

kciuki, Beatko. trzymajcie się, obie.

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Wto paź 13, 2009 17:55 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

moni_citroni pisze:Bardzo mocno zaciskamy kciuki :)

przy nerkach Conv to w ogole nie bardzo jest :roll: pomijam fakt, ze Bajka pieknie pluje jedzeniem podawanym czy to z palca czy przez strzykawke...

dlaczego ja wczesniej na tego kurczaka nie wpadlam :roll: najwyrazniej pobudzil apetyt, i teraz sporo wchodzi
dzisiaj juz prawie cala szalka Sheby, troche suchego i pol fileta z kurczaka :mrgreen:

ja nie wiem jak to jest - jak miewalam jeszcze tymczasy, to gotowany kurczak (nawet sam filet) byl bardzo "be" dla moich kotow
a dzisiaj Bajka to chciala mi palce odgryzc, a Telma i Muczacza czatowali straszliwie na jakakolwiek ociupinke, co mi z palca spadnie :lol: :wink:

bardzo dziekujemy za kciuki

w ogole u nas zimowe zmiany w stadzie - Telma zajela najwyzszy hamaczek na drapaku 8O czasem nawet spi tam z Daisy :roll:

Beata

Post » Wto paź 13, 2009 17:56 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

Beata pisze:
moni_citroni pisze:Bardzo mocno zaciskamy kciuki :)

przy nerkach Conv to w ogole nie bardzo jest :roll: pomijam fakt, ze Bajka pieknie pluje jedzeniem podawanym czy to z palca czy przez strzykawke...

Przepraszam, nie znam sie na karmach leczniczych :oops:
Glaski dla calej gromadki :)

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Wto paź 13, 2009 18:08 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

Moni, no problem :D

jakby to byla np Daisy to Conv natychmiast idzie w ruch w takiej sytuacji :wink: z tym, ze akurat na Daisy peritol ladnie dziala wiec najczesciej nie ma potrzeby :D

a Bajka to kot wyjatkowy, ktory nawet po przyjeciu 15 ml parafiny niegdys ani kropelki nie wydal tylem :wink:

dziekujemy za kciuki i dobre mysli :D

Beata

Post » Czw paź 15, 2009 20:06 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

dzisiaj siedzialam w biurze caly dzien i potem mialam kardiologa (udalo sie! tylko rozkurczowe nie za dobre nadal wiec mam holtera zrobic :roll: )

wrocilam do domu pozno
to sie bedzie czesto powtarzac do konca listopada :(

Bajka rano pomemlala troche puszki, reszte puszki jej zostawilam - KTOS zjadl czesc a czesc sie zeschnela
znalazlam tez wymioty zolcia sama - to jej sie albo Daisy czesto zdarza, jak przez caly dzien nie sa dokarmiane...

ale marnie zjadla, a czasu do spania juz niewiele
w dodatku jutro maja byc na czczo :(
i bardzo slaba jest... ma problem z wskoczeniem na biurko sama, a jak przyszlam do domu, to zamiast umoszczona w najwyzszym hamaczku na drapaku lezala skulona na kanapie :( i wcale nie witala sie ze mna :(

jutro bedzie tez miala pobierana krew, trzeba sprawdzic jak to wyglada
ale nadal niefajnie jest...

Beata

Post » Czw paź 15, 2009 20:45 Re: Daisy,Telma,Muczacza i Bajaderka - Bajka bardzo niefajnie :(

:( no ale musi być w końcu poprawa.
Myślę o Was ciepło.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

[poprzednia][następna]