Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Killatha pisze:znalezienie Tosi uważam za absolutny priorytet
niestety jestem w Zabrzu i nie moge osobiście włączyć się do poszukiwań
dlatego BŁAGAM znajdźcie ją
Killatha pisze:nie chcę komentować postu Redaf
musiałabym napisać sporo bardzo brzydkich słów o paru osobach
mziel52 pisze:W pierwszej dobie po ucieczce kota poszukiwania są raczej bezowocne, jeśli nie dopadnie się go natychmiast.
mziel52 pisze:Przydałoby sie więcej informacji o Tosi. Nie chce mi sie przekopywać jej wątku.
1. Skąd pochodzi? To ważne, bo zależnie od tego inne miejsce uzna za bezpieczną kryjówkę. Jeśli była w piwnicy - to piwniczne okienko, jeśli u ludzi, to może drzwi otwarte lub balkon, jeśli z działek - to kryjówki w otwartym terenie.
2. Czy można oznaczyć na mapce miejsce, w którym widziano ją po raz ostatni, tzn. po przekroczeniu Wałbrzyskiej? Trzeba by stanąć w tym miejscu, wczuć się w kota i patrzeć, gdzie najlepiej się schować. Prawdopodobne po ucieczce wszyscy tam poszli i jej szukali - musiała zatem gdzieś przycupnąć w pobliżu, bo gdyby się przemieszczała, wg jej oceny byłaby zauważona. To, że kotka szybko biega nic nie znaczy - bo w nieznanym terenie nie będzie leciała długo na oślep - to psy tak mają.
Może jutro sie tam przejadę, dlatego pytam. Inaczej to szukanie igły w stogu siana.
Killatha pisze:Redaf - te brzydkie słowa nie byłyby na Twój temat, przpraszam jeżeli tak to zrozumiałaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954 i 35 gości