Bardzo się cieszę Gosiu, że maleńka powoli się aklimatyzuje . Ona jest chyba w wieku Gaguni i równie kolorowa jak moje kochane maleństwo .
Załącz może jakieś fotki, zanim nasze koreczki poznają się osobiscie .
Gosiu, jak miło się czyta takie wieści Głaski dla Sisi i prosimy o foteczki
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Cioteczki, na fotki musimy poczekać, bo - jak już pisałam - mam aparat analogowy (tak tak, są jeszcze takie ) i zdjęcia będą dopiero jak zużyję, wywołam i zeskanuję kliszę.
Dziś nad ranem Sisi znowu polowała - chyba ma taki cykl dobowy i nic na to nie poradzimy. Ale ja się cieszę okropnie, że znou mi jakiś kotek po mieszkaniu buszuje...
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Nie masz pojęcia Gosiu jak my się cieszymy z Tobą! A Sisi minie ta płochliwość. Pumka też taka była na początku a teraz leży sobie brzuchem do góry (jak ja to mówię, na "garfielda" ) i nawet czasem nie raczy się przesunąć
Sisi chowa się świetnie, ja - gorzej, i dlatego trochę zaniedbuję forum... mam straszne zmartwienia pracowe i gdyby nie Sisi już bym chyba miałą mega deprechę W poniedziałek idziemy do weta, bo Sisi strasznie swędzą uszka i pewnie ma świerzbik...