Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:No niby maluchy. Ale zrzedza jak stare dziady![]()
kinga w. pisze:Poczekaj... Kiedy moje były malutkie marzyłam żeby nauczyły się mówić. Kiedy weszły w etap nastoletni, zaczęłam tego gorąco żałować.
maciejowa pisze:kinga w. pisze:Poczekaj... Kiedy moje były malutkie marzyłam żeby nauczyły się mówić. Kiedy weszły w etap nastoletni, zaczęłam tego gorąco żałować.
Chyba nie musze czekac az tak dlugo. Tez marzylam, zeby juz mowili. A teraz marze, zeby choc na chwile zamkneli paszczeki, bo non stop nadaja. Stereo od rana do nocyNawet kot ma dosyc
kinga w. pisze:maciejowa pisze:kinga w. pisze:Poczekaj... Kiedy moje były malutkie marzyłam żeby nauczyły się mówić. Kiedy weszły w etap nastoletni, zaczęłam tego gorąco żałować.
Chyba nie musze czekac az tak dlugo. Tez marzylam, zeby juz mowili. A teraz marze, zeby choc na chwile zamkneli paszczeki, bo non stop nadaja. Stereo od rana do nocyNawet kot ma dosyc
Dokładnie... Jeszcze etap "bo ty nigdy...", "bo ty zawsze..." i najlepsze "to moje życie!"
maciejowa pisze:To ja moze zawczasu grunt u tatusia na takie kwiatki przygotuje
Anna_33 pisze:Najpiekniejsze lapki na kocim forum nie maja sie z kim bawic?
Uuu, Duza Ty kota zaniedbujesz, w nocy sie nie spi, tylko trzeba sie kociastymi zajmowac![]()
Chester co chwila lypie na mnie i czatuje na moment, az odejde od komp zeby sie z nim pobawic..i nie ma zmiluj
A te poduszeczki to ma boskie, zamawiam zdjecie lapek
maciejowa pisze:Dobranoc Kłaczku! Moja Duża tez juz steka, ze spac jej sie chce, akurat jak ja sie najlepiej bawie![]()
Mru zawiedziony
kinga w. pisze:maciejowa pisze:Dobranoc Kłaczku! Moja Duża tez juz steka, ze spac jej sie chce, akurat jak ja sie najlepiej bawie![]()
Mru zawiedziony
Mrubis! Weź Ty sobie zorganizuj towarzystwo! U nas Duża może sobie spać (jak potrafi) a my się bawimy w najlepsze. Nie wiem po co Duża w nocy wstaje bo tylko nam przeszkadza w zabawie, ale my wcale nie potrzebujemy żeby się z nami bawiła - wystarczy ze wymizia. Bawimy się koło 3-4 w nocy i jest dobrze.
Kłaczek zadowolony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości