Lemoniada pisze:Femka, zmień tytuł wątku! Co na niego spojrzę, to mi się przypomina, że jestem choraA jak o tym nie myślę, to tak się zdrowo na ciele i umyślę czuję
Słusznie! Gilami nam w oczy rzuca!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Femka, zmień tytuł wątku! Co na niego spojrzę, to mi się przypomina, że jestem choraA jak o tym nie myślę, to tak się zdrowo na ciele i umyślę czuję
kalair pisze:Lemoniada pisze:Femka, zmień tytuł wątku! Co na niego spojrzę, to mi się przypomina, że jestem choraA jak o tym nie myślę, to tak się zdrowo na ciele i umyślę czuję
Słusznie! Gilami nam w oczy rzuca!![]()
Antypatyczna pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Femka, zmień tytuł wątku! Co na niego spojrzę, to mi się przypomina, że jestem choraA jak o tym nie myślę, to tak się zdrowo na ciele i umyślę czuję
kalair pisze:Antypatyczna pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Femka, zmień tytuł wątku! Co na niego spojrzę, to mi się przypomina, że jestem choraA jak o tym nie myślę, to tak się zdrowo na ciele i umyślę czuję
O rany!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lemoniada pisze:kalair pisze:Antypatyczna pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Femka, zmień tytuł wątku! Co na niego spojrzę, to mi się przypomina, że jestem choraA jak o tym nie myślę, to tak się zdrowo na ciele i umyślę czuję
O rany!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kalair, aleś głowę podstawiła, akurat pod
Lemoniada pisze:To nie gil, to paw, ptaki Ci się pomyliły
Anka pisze: przyleciałam zmartwiona, że to któryś koteczek chory, a to tylko Femka![]()
Anka pisze:Ja po tytule wątku przyleciałam zmartwiona, że to któryś koteczek chory, a to tylko Femka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 50 gości