Bombilla i reszta - PUMCI JUŻ NIE MA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 04, 2008 20:15

Wzrok na ostatniej fotce uwieczniony niesie chyba dość jednoznaczne przesłanie: CZEGO TU?!

:lol:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto lis 04, 2008 20:24

EwKo pisze:Wzrok na ostatniej fotce uwieczniony niesie chyba dość jednoznaczne przesłanie: CZEGO TU?!

:ryk:
No bo czy to nie chamstwo, świecić odpoczywającym kotom lampą po oczach :?: :lol:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto lis 04, 2008 20:24

Jak widać zakup był trafionym prezentem dla dziewczynek :D Ale sprawiłaś im radość :D

Pozdrawiamy całą Waszą piątkę, a dziewczynkom przesyłamy buziaki w czółka :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto lis 04, 2008 20:27

mb pisze:
EwKo pisze:Wzrok na ostatniej fotce uwieczniony niesie chyba dość jednoznaczne przesłanie: CZEGO TU?!

:ryk:
No bo czy to nie chamstwo, świecić odpoczywającym kotom lampą po oczach :?: :lol:

No ba! Totalny brak zrozumienia dla kocich potrzeb :roll:

:wink:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto lis 04, 2008 20:35

anna09 pisze:Jak widać zakup był trafionym prezentem dla dziewczynek :D Ale sprawiłaś im radość :D

Pozdrawiamy całą Waszą piątkę, a dziewczynkom przesyłamy buziaki w czółka :D

Dziękujemy za pozdrowienia i buziaki :D

A legowiska są kapitalne - sama byłam zaskoczona tym, że są takie ładne, funkcjonalne i solidnie wykonane, bo kupiłam je w ciemno i po prostu za grosze :D

mb

Post » Wto lis 04, 2008 20:36

Ojej, Kropcia mnie polizała! Jak miło! :D Jaki super pomysł z tymi legowiskami!
Pazurek też lubi odpoczywac na szafie, ale nie przyszło mi do głowy, żeby mu tam wstawić legowisko. Hmm...
Łapusia już się dobrze czuje, po święcie listopadowym trzeba jednak będzie powtórzyć badania krwi. Biedna kicia, troche się boję. :(

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Wto lis 04, 2008 20:54

weatherwax pisze:Ojej, Kropcia mnie polizała! Jak miło! :D

Kropcia zawsze całuje w ten sposób :lol:
To znaczy liże mnie po czole :lol:

Ja też początkowo miałam zamiar po prostu zamienić stary kocyk na nowy, ale ostatnio wpadłam na pomysł z legowiskami.
Jak się okazało - bardzo dobry pomysł :D

Cieszę się bardzo, że Łapusia czuje się dobrze.
I myślę, że jeśli tak jest, to badanie krwi powinno chyba wypaść dobrze.

W każdym razie wszystkie pięć trzymamy kciuki i kciuczki za zdrówko Łapci :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Wto lis 04, 2008 22:06

przeczytałam ten i poprzedni wątek i powiem krótko mb, w następnym wcielenu chciałabym być Twoim kotem :lol:

brombula

Od: Nie wrz 21, 2008 14:01

Post » Wto lis 04, 2008 22:52

brombula pisze:przeczytałam ten i poprzedni wątek i powiem krótko mb, w następnym wcielenu chciałabym być Twoim kotem :lol:

Witaj w bisiowokasiowokropciowomrusiowym wątku :D :lol:

Ale w tajemnicy wyznam Ci, że tak różowo to wszystko wygląda tylko w opisie.
Bo w rzeczywistości moje dziewczyny wcale nie mają tu lekko. Trzymam je krótko, a one wiedzą, że nie ma nic za darmo i że dysplina musi być.
Szkoda, że nie możesz widzieć ich wzroku, gdy patrzą na mnie, jak mówię do nich np. "nie wolno, Katarzyno", "proszę stamtąd zejść, Kropciu", "co to za zachowanie, Bisiu".
W takich chwilach ich oczy zawsze mówią:
"no i czego się czepiasz?"
"do mnie mówisz?"
"chyba ci odwaliło"
"spadaj!"
:ryk: :ryk: :ryk:

mb

Post » Śro lis 05, 2008 18:16

Jak już kilkakrotnie wspominałam - moje koty niezbyt się lubią.

I dlatego Kasia uznała, że przebywanie na jednej szafie, w tym samym czasie i ramię w ramię z Kropcią - choćby w osobnych posłankach - jest dla niej, dla Kasi znaczy się: UWŁACZAJĄCE.

I dlatego Kasia zrezygnowała z siedzenia na posłanku na szafie.

I dlatego musiałam posłanko Kasi postawić na kanapie, tuż przy moim boku.

I wreszcie nastąpiła pełna harmonia i niczym już nie zakłócone rozkoszowanie się posłankami :lol:

mb

Post » Śro lis 05, 2008 18:19

mb pisze:Jak już kilkakrotnie wspominałam - moje koty niezbyt się lubią.

I dlatego Kasia uznała, że przebywanie na jednej szafie, w tym samym czasie i ramię w ramię z Kropcią - choćby w osobnych posłankach - jest dla niej, dla Kasi znaczy się: UWŁACZAJĄCE.

I dlatego Kasia zrezygnowała z siedzenia na posłanku na szafie.

I dlatego musiałam posłanko Kasi postawić na kanapie, tuż przy moim boku.

I wreszcie nastąpiła pełna harmonia i niczym już nie zakłócone rozkoszowanie się posłankami :lol:

Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście :D A po kilku latach wspólnego mieszkania nauczyłaś się tak lawirować, aby uszczęśliwić każdą z dziewczynek z osobna (skoro nie można razem) :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro lis 05, 2008 18:40

anna09 pisze: A po kilku latach wspólnego mieszkania nauczyłaś się tak lawirować, aby uszczęśliwić każdą z dziewczynek z osobna (skoro nie można razem) :wink:

Owszem, uszczęśliwienie grupowe nie jest u nas możliwe.

W efekcie prób grupowego uszczęśliwiania można tylko narazić się na złość, zazdrość, fochy i dąsy :lol:

Po prostu każda z nich musi czuć się wyjątkowa i musi być traktowana indywidualnie :smiech3:

mb

Post » Pt lis 07, 2008 18:10

No to teraz ja ładnie się przywitam w tym nowym wąteczku MB :D :D . Wykukałam go i musiałam coś pisnąć od nas :wink: . Dopisałam jeszcze coś na końcu poprzedniego wąteczku , gdy wtem zauważyłam , że już nowy istnieje :oops: , więc musiałam się i tu zameldować osobiście :D . Powtórzę jeszcze raz kanapa przepiękna , nie moge zapomnieć tych kolorów - przepiękne no i teraz legowiska - prześliczne , tez takie oglądałam dla swojej Tesi :D . Wiecie teraz wszystko już wiem jak poczytalam ten wątek , dostałam oświecenia :wink: . Moja Tesia też marzy aby wyskrobać się jakimś cudem na górę mebli , widocznie mają to one we krwii :lol: :lol: :lol: , jak narazie nie może znalezć sposobu , aby to uczynić :? . Ale nieraz widzę jak przemyśluje patrząc i patrząc w górę na meble . Ślemy pozdrowienia i dla Ciebie i miziaki dla pannic :D :D :D :D .
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Sob lis 08, 2008 13:34

a tak swoją droga jestem ciekawa jak te Twoje dziewczynki wdrapują się na tą szafę ??? :D :D na te legowiska??? :D duże mizie przesyłam :wink: .
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Sob lis 08, 2008 17:49

Mruczka78 pisze:a tak swoją droga jestem ciekawa jak te Twoje dziewczynki wdrapują się na tą szafę ??? :D :D na te legowiska??? :D duże mizie przesyłam :wink: .

No właśnie, też jestem ciekawa. :conf:

Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. :)
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]