I co to było za obgadywanie mnie w porzedniej części, hę? I jeszcze zamknęły wątek, nie mam jak się odgryźć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Ja też już doczytałam. Miałam nawet przez chwilę dziwną chęć poznać tego kociolubnego człowieka, ale to przecież człowiek Vrendzlolubny, a ja się boję osób niezrównoważonych psychicznie i desperatów![]()
I co to było za obgadywanie mnie w porzedniej części, hę? I jeszcze zamknęły wątek, nie mam jak się odgryźć
Ależ oczywiście, Szanowna Mamusia jak zwykleprogect pisze:a ja byłam grzeczna, o
Kicorek pisze:Ależ oczywiście, Szanowna Mamusia jak zwykleprogect pisze:a ja byłam grzeczna, o![]()
A ja byłam przez kilka dni w okolicach Krakowa, niestety bez samochodu, a skaska w tym czasie wyjechała
Tylko z caty się spotkałam, bo to było blisko Wieliczki i busy jeździły.
Kicorek pisze:Ja też już doczytałam. Miałam nawet przez chwilę dziwną chęć poznać tego kociolubnego człowieka, ale to przecież człowiek Vrendzlolubny, a ja się boję osób niezrównoważonych psychicznie i desperatów![]()
redaf pisze:Kicorek pisze:Ja też już doczytałam. Miałam nawet przez chwilę dziwną chęć poznać tego kociolubnego człowieka, ale to przecież człowiek Vrendzlolubny, a ja się boję osób niezrównoważonych psychicznie i desperatów![]()
Drogie Panie, jeszcze nie ze swojego loginu, niemniej, zapewniam, że jestem całkiem normalnym samcem, Vrendzolubnym i nie bojącym się wyzwań. Jak się okazuje, ten kot po prostu mieszkał tu od zawsze. Jakieś pytania? Pa
redaf pisze:Kicorek pisze:Ja też już doczytałam. Miałam nawet przez chwilę dziwną chęć poznać tego kociolubnego człowieka, ale to przecież człowiek Vrendzlolubny, a ja się boję osób niezrównoważonych psychicznie i desperatów![]()
Drogie Panie, jeszcze nie ze swojego loginu, niemniej, zapewniam, że jestem całkiem normalnym samcem, Vrendzolubnym i nie bojącym się wyzwań. Jak się okazuje, ten kot po prostu mieszkał tu od zawsze. Jakieś pytania? Pa
Maryla pisze:pluszak pisze:odlicza ostatnią godzinę u redafMaryla pisze:u kogo to mozna odwiedzic Frędzla? tylko szybko, bo nie mam za dużo czasu
u redaf to ja już byłam![]()
chodzi mi o ten pożądny dom wypożyczony
moś pisze:A mnie nikt nie strescil, musialam doczytac
redaf pisze:Na razie wyszłam na głupa ze spryskiwaczem i kroplami Bacha
moś pisze:Do czasu
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa i 13 gości