Zwierzęca mieszana drużyna mazurska, Klemens za TM

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 17, 2008 18:07

A więc akcja rozpoczęta :)
Wielkie kciuki za Klemensa :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto cze 17, 2008 19:55

Powodzenia! :ok: :ok: :ok: :ok:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Wto cze 17, 2008 20:30

widziałam dziś pięknotę :) lata po lecznicy, usiłuje wyleźć na sklep, drzwi trzeba zamykać za sobą szybciutko :) i sika DO kuwety :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto cze 17, 2008 20:36

a ja ciągle napotykam na forum banerki mówiące, że Klemens nie ma w schronie żadnych szans... a on jest już uratowany!! dostał swoją szansę od Agaty :D
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Wto cze 17, 2008 20:38

Szczęśliwej drogi DO DOMU, Klemensie! :D
:: drx 2 - Bury & Rudy i psiak Kaj ::

Gabija

Od: Sob cze 14, 2008 16:23

moniex pisze:a ja ciągle napotykam na forum banerki mówiące, że Klemens nie ma w schronie żadnych szans... a on jest już uratowany!! dostał swoją szansę od Agaty :D

przesąd :oops: odepniemy banerki jutro ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Agata kawecka pisze:[url][URL=www.fotosik.pl]Obrazek[/url] a to mój taborecik vel Emilianek[/url] :ryk: :ryk: :ryk:

Jakie niewiniątko
lubi taboreciki do góry nogami?

Fajne towarzystwo będzie miał Klemensik :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto cze 17, 2008 20:40

Georg-inia pisze:
moniex pisze:a ja ciągle napotykam na forum banerki mówiące, że Klemens nie ma w schronie żadnych szans... a on jest już uratowany!! dostał swoją szansę od Agaty :D

Ja już odpukałam w niemalowanego kota
i odpiełam :wink:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto cze 17, 2008 20:41

Georg-inia pisze:

aha, nie słyszałam o takim przesądzie :roll: no ale faktycznie, może lepiej nie zapeszać :roll: chociaż ja i tak wiem, że jutro pójdzie wszystko gładko i Klemensik będzie w swoim wymarzonym domku :D
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Wto cze 17, 2008 20:41

Emilianek wypisz wymaluj moja Nesca, co już wcześniej ustaliłyśmy z Agatą. ;)

aniaposz

Od: Pt maja 25, 2007 8:41

Post » Wto cze 17, 2008 20:42

Klemensio w porządku. Lata po lecznicy jak perszing. Przymila sie do wszystkich co przychodzą ze zwierzętami robiąc do nich słodkie minki i ocierając się o nogi. Jak ktoś na niego spojrzy, to miaucząc domaga sie głaskania. Nikomu nie przepuści. Każdy się nad nim rozpływa i tylko co niektórzy zauważają, ze nie ma nóżki. Siuśki wzorowo w kuwecie, apetyt piękny. Dziś wzięliśmy mu krew, niestety z opóźnieniem, bo rano Klemensik wyżebrał od cioć ze sklepu jedzenie, miaucząc donośnie i udając umierające z głodu kocię. Ciotki się zlitowały i jak przyszłam do pracy, to Klemcio leżał obłożony miskami z chrupkami, mokrym jedzeniem, mleczkiem kocim, wodą i kocimi kabanosami :roll: Musiałam czekać 8 godzin, tak więc Agatko wyniki krwi prześlę Ci jutro wieczorem na maila.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto cze 17, 2008 20:46

CoolCaty pisze:Klemensio w porządku. Lata po lecznicy jak perszing. Przymila sie do wszystkich co przychodzą ze zwierzętami robiąc do nich słodkie minki i ocierając się o nogi. Jak ktoś na niego spojrzy, to miaucząc domaga sie głaskania. Nikomu nie przepuści. Każdy się nad nim rozpływa i tylko co niektórzy zauważają, ze nie ma nóżki. Siuśki wzorowo w kuwecie, apetyt piękny. Dziś wzięliśmy mu krew, niestety z opóźnieniem, bo rano Klemensik wyżebrał od cioć ze sklepu jedzenie, miaucząc donośnie i udając umierające z głodu kocię. Ciotki się zlitowały i jak przyszłam do pracy, to Klemcio leżał obłożony miskami z chrupkami, mokrym jedzeniem, mleczkiem kocim, wodą i kocimi kabanosami :roll: Musiałam czekać 8 godzin, tak więc Agatko wyniki krwi prześlę Ci jutro wieczorem na maila.

Ojej, przeciez to wymarzony kocurek 8) :D

bellavita

Od: Czw wrz 27, 2007 15:04

Post » Wto cze 17, 2008 20:53

ciesze sie ze Klemens w takim dobrym nastroju :D

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto cze 17, 2008 20:57

bellavita pisze:
CoolCaty pisze:Klemensio w porządku. Lata po lecznicy jak perszing. Przymila sie do wszystkich co przychodzą ze zwierzętami robiąc do nich słodkie minki i ocierając się o nogi. Jak ktoś na niego spojrzy, to miaucząc domaga sie głaskania. Nikomu nie przepuści. Każdy się nad nim rozpływa i tylko co niektórzy zauważają, ze nie ma nóżki. Siuśki wzorowo w kuwecie, apetyt piękny. Dziś wzięliśmy mu krew, niestety z opóźnieniem, bo rano Klemensik wyżebrał od cioć ze sklepu jedzenie, miaucząc donośnie i udając umierające z głodu kocię. Ciotki się zlitowały i jak przyszłam do pracy, to Klemcio leżał obłożony miskami z chrupkami, mokrym jedzeniem, mleczkiem kocim, wodą i kocimi kabanosami :roll: Musiałam czekać 8 godzin, tak więc Agatko wyniki krwi prześlę Ci jutro wieczorem na maila.

Ojej, przeciez to wymarzony kocurek 8) :D
i kto tu ma szczęście? nie Klemcio tylko ja :P :P :P że będę go miała ...

Agata kawecka

Od: Czw kwi 24, 2008 13:23

Post » Wto cze 17, 2008 21:07

aniaposz pisze:Emilianek wypisz wymaluj moja Nesca, co już wcześniej ustaliłyśmy z Agatą. ;)
:P :P :P :P :P :P :P

Agata kawecka

Od: Czw kwi 24, 2008 13:23

[poprzednia][następna]