annette88 pisze:Wchodzę, patrzę, a mój wierszyk został zignorowanyidę, puszczam mamę, dobranoc
Czekałam Annette na Ciebie, żeby Ci powiedzieć, że Twój wierszyk był cudny!! śliczny!!
Naprawdę. I bardzo dziękuję!

Proszę bukiecik-

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Wchodzę, patrzę, a mój wierszyk został zignorowanyidę, puszczam mamę, dobranoc
skaskaNH pisze:annette88 pisze:Wchodzę, patrzę, a mój wierszyk został zignorowanyidę, puszczam mamę, dobranoc
Annette, nie przejmuj sie, bo tu sie nocne swawole odbywają i wszystkim na mózg padło
skaskaNH pisze:annette88 pisze:Wchodzę, patrzę, a mój wierszyk został zignorowanyidę, puszczam mamę, dobranoc
Annette, nie przejmuj sie, bo tu sie nocne swawole odbywają i wszystkim na mózg padło
moś pisze:skaskaNH pisze:annette88 pisze:Wchodzę, patrzę, a mój wierszyk został zignorowanyidę, puszczam mamę, dobranoc
Ta pani mowi za siebie
skaskaNH pisze:I silikon...moś pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:http://images33.fotosik.pl/223/02c2cc270e8107af.jpg
Pokazalam
Od kiedy jesteś blądynką?
przeciez od czegos sa farby![]()
skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:annette88 pisze:Wchodzę, patrzę, a mój wierszyk został zignorowanyidę, puszczam mamę, dobranoc
Ta pani mowi za siebie
Ze niby tylko ja mam mózg?
skaskaNH pisze:kalair pisze:No pewnie-zabijasz komórki..Pokażesz ją wreszcie?!
Komórkę? Może mam jej zrobić zdjęcie z dzisiejszą gazetą?![]()
skaskaNH pisze:kalair pisze:No pewnie-zabijasz komórki..Pokażesz ją wreszcie?!
skaskaNH pisze:Nie da rady, póki co stanowi integralną całość z resztąkalair pisze:skaskaNH pisze:
Ze niby tylko ja mam mózg?
Pokażesz? Przynajmniej resztki...
kalair pisze:skaskaNH pisze:kalair pisze:No pewnie-zabijasz komórki..Pokażesz ją wreszcie?!
TAK!
Z Głosem Ziemi Cieszyńskiej!![]()
moś pisze:skaskaNH pisze:kalair pisze:No pewnie-zabijasz komórki..Pokażesz ją wreszcie?!
Najlepiej z zegarem..bo szybko znikaja...te no ..komorki..podobno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 13 gości