kristinbb pisze:Witam Kotki Dwa słonecznie wreszcie!!!
Witamy, witamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Witam Kotki Dwa słonecznie wreszcie!!!
MaryLux pisze:Melusiu, Dziadek to tata nasej Duzej. A z Psotem to się casem tłucemy, a kiedy indziej to się wylizujemy
Inka
MaryLux pisze:A mama Duzej to BapciaTylko ze nasa Bapcia to dziwna jest, bo mówi, ze nasa Duza to baldziej nas kocha nis jom. A to psecies nieplawda. Tylko ze Duza nas nosi na łapkach, a Bapcia jest o to zazdlosna
![]()
![]()
![]()
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Dzień dobrek :
Kalair - jakie ogromne powitanie
Paula - czy zwierzaczki się całują już od rana ?
trawko - widzę, że z gościem dzisiaj?
miszelino - u nas było nadzwyczaj spokojnie, tylko wycieczka do kuwety mnie obudziła.. Mela tak kopała, że byłam u skraju wytrzymałości psychicznej
Inko - zaraz oddam Meli "głos"
Już mam za sobą pierwsze zakupy.. Internetowe dla mojego kocięcia. Jedzonko nam przywiozą
a co dobrego im kupilaś![]()
![]()
Kupiłam karmę suchą Sanabelle kitten i puszeczki Animondy Carny. Dla Nali wzięłam Sanabelle Sensitive ( bo jej czesto sie zdarzało wymiotować, teraz ponoć nie, więc chyba pomaga.. Zresztą, w końcu coś porządnego a nie żaden syf typu Kitten z Biedronki) i też Animondkę jedną, bo jeszcze ma w domu
A ja już po kąpieli
trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Dzień dobrek :
miszelino - u nas było nadzwyczaj spokojnie, tylko wycieczka do kuwety mnie obudziła.. Mela tak kopała, że byłam u skraju wytrzymałości psychicznej
Już mam za sobą pierwsze zakupy.. Internetowe dla mojego kocięcia. Jedzonko nam przywiozą
![]()
Kupiłam karmę suchą Sanabelle kitten i puszeczki Animondy Carny. Dla Nali wzięłam Sanabelle Sensitive ( bo jej czesto sie zdarzało wymiotować, teraz ponoć nie, więc chyba pomaga.. Zresztą, w końcu coś porządnego a nie żaden syf typu Kitten z Biedronki) i też Animondkę jedną, bo jeszcze ma w domu
A ja już po kąpieli
tak sie dopytuję ,bo wlasciwie to jeszcze nigdy przez internet nie kupowałam kociego jedzonka
annette88 pisze:kristinbb pisze:Witam Kotki Dwa słonecznie wreszcie!!!
Witamy, witamya u nas średnio, słoneczko chce się przebić, a nie może
kristin, masz jakiś przepis na to, żeby nie iść na uczelnię ?
MaryLux pisze:No pewnie, ze nasa Duza by Bapci nie uniosła. Ale Bapcia jest zazdlosna i jus
Inka
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Dzień dobrek :
![]()
A ja już po kąpieli
tak sie dopytuję ,bo wlasciwie to jeszcze nigdy przez internet nie kupowałam kociego jedzonka
Ja teraz drugi raz, bo znalazłam w osiedlowej ulotce adres sklepu, który dowozi na terenie Krakowa zakupy gratisno i teraz to sie faktycznie opłaca - na puszcze dla Mali zaoszczędzam 50 gr na przykład
inaczej bym sie pewnie nie zdecydowała
kristinbb pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Dzień dobrek :
![]()
A ja już po kąpieli
Ja teraz drugi raz, bo znalazłam w osiedlowej ulotce adres sklepu, który dowozi na terenie Krakowa zakupy gratisno i teraz to sie faktycznie opłaca - na puszcze dla Mali zaoszczędzam 50 gr na przykład
inaczej bym sie pewnie nie zdecydowała
A ja wszystko co się da kupuję w internecie...
Jedzenie dla kotów i ciuchy też...
MaryLux pisze:Moja Duza mówi, ze ona pses Intelnet to nie chce kupować, jest taka sama upalciucha jak Bapcia
Inka donosząca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 234 gości