Moderator: Estraven
genowefa pisze:Chyba czas wstawić do tego wątku coś oprócz dzień dobry i dobry wieczór![]()
Mój chowaniec, Pela Czarna Bestia się przypomina:
Pela chyba wkrótce przejdzie na dietę![]()
![]()
Jak to będzie? Daj mi wołowinkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I co ja wtedy zrobię?
CoToMa pisze:pluszak pisze:koti sie same paso, człowiek tylko paśnik wystawiaCoToMa pisze:genowefa pisze:CoToMa pisze:[Na dietę? Biedna koteczka![]()
![]()
Nie biedna tylko gruba
Biedna, biedna. Gdybyś jej tak nie upasła, to by się nie musiała teraz odchudzać![]()
![]()
![]()
Winny się zawsze tłumaczy
MaryLux pisze:MiiiiiiaauCzarna Kulka i czarna InkaPigulinka z opiekunem Psotem (co prawda Pręgowaniotem:
ewung pisze:Dzień dobry. Jestem Dyzia. Jestem czarną panterą w pomniejszeniu czyli kotem. Od trzech miesięcy mieszkam jeszcze panterakiem-burakiem Bazylem. Ale on ma krawatek. No ale niech mu będzie że on też jest panter czarny. Pozdrawiamy serdecznie inne panterki i ślemy całuski. Będziemy tu pewnie czasem zaglądać choć Duża nam bardzo ogranicza dostęp do kompa. Bo pracuje czy coś takiego. Ale miło nam że taki panterkowy kątek jest
Mru mru.
kristinbb pisze:Dzień dobry Bonio i Panterki!!!
Zimno...![]()
A Panterki wyjechały??![]()
MarciaMuuu pisze:Rachelinko?, no gdzie was wcięo z Bonifackiem![]()
Hannah12 pisze:A tutaj sie chyba jeszcze nie meldowaliśmy.
Jesteśmy
Rachelinka pisze:Witamy serdecznie po dłłłuuuugggggiiiiiiimmmmm lenistwie! To co ja nadrabiam zaległości i juz wszystkim odpisuje!
Aha...mówie weszystkim zbiorcze dziendobry, dzien dobrywieczor, dobry wieczor i dobranoc za te wszystkie dni mojej nieobecnosci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 789 gości