BANDA KULAWEGO V-W KRAKVECIE GŁOSUJEMY NA KOCI ŚWIAT PLIIIS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 11, 2007 20:40

nie no wiem, ale to jakby sugerowało, że kot bardziej potrzebuje domu, a pies pna, a to przecież nieprawda. moje koty są moje i ja jestem ich.mamy takie bardzo osobiste kontakty. nie jest im obojętne, kto je głaszcze i kto michę napełnia.nie wyobrażam sobie, że u kogoś innego były by równie szczęśliwe jak u mnie. nawet gdyby to był najlepszy dom na świecie. i nie dla tego, że mój uważam za najlepszy.

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Czw paź 11, 2007 20:47

Femka pisze:
Marcelibu pisze:
Femka pisze: nabyłam farbe do włosów, którą własnie mam na głowie.

Przepraszam, jaki kolor będzie zapodany? Czy będę musiała zmienić wyobrażenie o Tobie? 8O
Bardzo sie cieszę, że podjęłaś decyzję o zmianie swojego image! Właśnie takie rzeczy trzeba robić na wiosnę i szczególniejesienią, co by sobie humor polepszyć. Życzę, oczywiście, zmiany na lepsze :mrgreen:

Marcelibu, przez ostatnie tygodnie żyłam w takim amoku, że każda zmiana może być tylko na lepsze :evil:
z jasnego blondu przeszłam do jasnego brązu. :twisted:

OK. Taką miałam nadzieję :D . Czyli bardziej mi się teraz zgadza zdjęcie ze stanem faktycznym 8) . I bardzo dobrze :twisted: , bo sobie Ciebie w jasnym blondzie nie mogłam wyobrazić :roll: .
Marcelibu

Post » Czw paź 11, 2007 20:48

aania pisze:nie no wiem, ale to jakby sugerowało, że kot bardziej potrzebuje domu, a pies pna, a to przecież nieprawda. moje koty są moje i ja jestem ich.mamy takie bardzo osobiste kontakty. nie jest im obojętne, kto je głaszcze i kto michę napełnia.nie wyobrażam sobie, że u kogoś innego były by równie szczęśliwe jak u mnie. nawet gdyby to był najlepszy dom na świecie. i nie dla tego, że mój uważam za najlepszy.

zgadzam się z tym. To się chyba bierze z nieprawdziwej obiegowej opinii, że pies przywiązuje się do człowieka, a kot do miejsca.
Muszę to Szczypiorom zapodać :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw paź 11, 2007 20:48

Ale kota uwiazanego przy budzie sobie nie wyobrażasz? To dobre powiedzenie!! Obrazek
W tym sensie, że kot nie ma nikogo, kto mu będzie rozkazywał. Ma ludzi do kochania, i rozpieszczania. i juz, Pies jest posłuszny. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 11, 2007 20:58

kota przy budzie :lol: no nie. ale mojego psa przywiązanego przy budzie też nie

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Czw paź 11, 2007 21:05

aania pisze:kota przy budzie :lol: no nie. ale mojego psa przywiązanego przy budzie też nie

No nie, ja swojego też nie, ale generalnie tak jest.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw paź 11, 2007 21:06

ObrazekBK
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw paź 11, 2007 21:35

Femka pisze:e no, bo chyba się wygłupiłam. i teraz Wam się wydaje, że ja jakaś wyższa pierdolencja jestem. Żartowałam tylko. Do fryzjera to musze chodzić systematycznie, bo ja mam króciutkie włosy i ktoś je musi obcinać. A włosy farbuję, bo cały przód mam kompletnie srebrny od siwizny :evil: :evil: Więc tak sobie tylko napisałam, że image zmieniam.
kurde, wyszłam na jakąś snobkę Obrazek

Weź mnie nie dobijaj :? . Ja w życiu nie potraktowałabym tego, co napisałaś w ten sposób. Najnormalniejsza sprawa na świecie. Ja tez mam króciutkie włosy i co 6 tygodni fryzjer to konieczność i z taką częstotliwością farbuję (rozjaśniam) tzn. powinnam, nie zawsze mam czas. Ostatnio też byłam w moim ukochanym sklepie Jacqueline Riu i zakupiłam na wyprzedaży dwie bluzki (po 41 zł. zamiast po 86 zł. za 1 sztukę, po 2 latach od ostatnich zakupów dla siebie). Czy to, przepraszam, przestępstwo? Na Młodą wydałam, na ciuchy 160 zł. Do pracy może nie chodzę w szpilkach, ale na "galowo", bo taka firma i tak muszę. Jeansy zakładam popołudniu i w piątki do pracy.
Marcelibu

Post » Czw paź 11, 2007 21:56

Marcelibu pisze:
Femka pisze:e no, bo chyba się wygłupiłam. i teraz Wam się wydaje, że ja jakaś wyższa pierdolencja jestem. Żartowałam tylko. Do fryzjera to musze chodzić systematycznie, bo ja mam króciutkie włosy i ktoś je musi obcinać. A włosy farbuję, bo cały przód mam kompletnie srebrny od siwizny :evil: :evil: Więc tak sobie tylko napisałam, że image zmieniam.
kurde, wyszłam na jakąś snobkę Obrazek

Weź mnie nie dobijaj :? . Ja w życiu nie potraktowałabym tego, co napisałaś w ten sposób. Najnormalniejsza sprawa na świecie. Ja tez mam króciutkie włosy i co 6 tygodni fryzjer to konieczność i z taką częstotliwością farbuję (rozjaśniam) tzn. powinnam, nie zawsze mam czas. Ostatnio też byłam w moim ukochanym sklepie Jacqueline Riu i zakupiłam na wyprzedaży dwie bluzki (po 41 zł. zamiast po 86 zł. za 1 sztukę, po 2 latach od ostatnich zakupów dla siebie). Czy to, przepraszam, przestępstwo? Na Młodą wydałam, na ciuchy 160 zł. Do pracy może nie chodzę w szpilkach, ale na "galowo", bo taka firma i tak muszę. Jeansy zakładam popołudniu i w piątki do pracy.

u mnie w pracy na galowo tylko nowa pani przychodzi. Ale ona jest jeszcze diabelnie zestresowana. Może jej przejdzie :twisted: albo to my się do niej dostosujemy :twisted:
W ogóle to pani Irena jest bardzo sympatyczna, a najważniejsze, chwyta wszystko w lot. Już zaczęła wprowadzać w administracji swoje porządki :twisted: mnie pasuje, bo jak ustawi wszystko pod siebie, to przynajmniej nad wszystkim zapanuje i będzie porządek :D
Obrazek

Femka

Post » Czw paź 11, 2007 22:01

padam dzisiaj na twarz.
dobranoc.
Obrazek

Femka

Post » Czw paź 11, 2007 22:13

I ja się odmeldowuję. Spokojnej nocy.
Marcelibu

Post » Czw paź 11, 2007 22:52

varia pisze:
Marcelibu pisze:
varia pisze:Bry. 8)
Wróciłam ze Świnoujścia. :wink: :lol:
Przez Zakopane? :lol:. Matko jedyna - wreszcie się znalazłaś!!!

Nie, nie.
Przez Rzeszów i Suwałki. :lol:

Byłaś w Rzeszowie i nie pisnęłaś słowem !
8O A ja mam dwa kroki na dworzec- kawkę i ciasto bym Ci przyniosła. :lol:

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Czw paź 11, 2007 23:03

A na serio -dzień paskudny, idę spać bo inaczej jeszcze kogoś pogryzę. Dobranoc Wam.
Varii nie bo z nią nie rozmawiam :D

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Pt paź 12, 2007 6:11

Pobudka!!! :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt paź 12, 2007 7:03

witam witam

beni, jesteś z rzeszowa?
myślałam ze tylko ja jedna sierotka biedna z polski poł wsch
Ostatnio edytowano Pt paź 12, 2007 7:09 przez ania_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

ania_

Od: Sob kwi 14, 2007 14:22

[poprzednia][następna]