Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zosia... zycz Ani naj... naj... najlepszego prysznica, zeby byla prawie tak ladna jak Tyzosia&ziemowit pisze:ania_ pisze:dziewczyny kochane i chłopaki z doskoku
dzisiaj kończe 39 lat buuuuuuuuuuuuuuWszystkiego naj, naj, najlepsiejszego
![]()
![]()
ziemowit pisze:Zosia... zycz Ani naj... naj... najlepszego prysznica, zeby byla prawie tak ladna jak Tyzosia&ziemowit pisze:ania_ pisze:dziewczyny kochane i chłopaki z doskoku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No co Ty? Babka z ikrą i w kwiecie wieku czego pragnąć jeszcze?ania_ pisze:świadomosć ze jestem od kogoś młodsza bardzo mi pomaga w tej chwili![]()
ania_ pisze: dzisiaj dostałam tel od mojego weta ze jest potencjalny chętny na czarną diablicę
uffffffffff
Marcelibu pisze:Kochani Moi. Ja jutro wyjeżdżam, wstaję wczesnym rankiem (jak ktoś nie ma w głowie, to leci o godz. 6 rano po komputer do biura) i jadę do Kielc na targi
. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć gdzieś jakieś łącze i sprawdzić, co ciekawego u BK i Całej Przecudownej Reszcie Towarzystwa z Matką Założycielką na czele. Dobranoc.
zosia&ziemowit pisze:ania_ pisze:dziewczyny kochane i chłopaki z doskoku
![]()
![]()
Ojoj, będzie Ciebie brakować bardzoMarcelibu pisze:Kochani Moi. Ja jutro wyjeżdżam, wstaję wczesnym rankiem (jak ktoś nie ma w głowie, to leci o godz. 6 rano po komputer do biura) i jadę do Kielc na targi
. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć gdzieś jakieś łącze i sprawdzić, co ciekawego u BK i Całej Przecudownej Reszcie Towarzystwa z Matką Założycielką na czele. Dobranoc.
moś pisze:zosia&ziemowit pisze:ania_ pisze:dziewczyny kochane i chłopaki z doskoku
![]()
![]()
nie martw sie, ja skonczylam 31 sierpnia - 40 i musze z tym zyc
Wszystkiego najlepszego
Femka pisze:moś pisze:zosia&ziemowit pisze:ania_ pisze:dziewczyny kochane i chłopaki z doskoku
![]()
![]()
nie martw sie, ja skonczylam 31 sierpnia - 40 i musze z tym zyc
Wszystkiego najlepszego
o jesooo, ja 12 marca skończyłam 40 i nie zamierzam się tym zamartwiać ani chwili. Niejedna dwudziestka przy mojej energii wysiada
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości