FreEp pisze: Zaraz aparat biore w lape, walne kotom pare fotek i zmykam do roboty nad kałdunem
Zrobil jedna fote i pewnie wychudl na amen...

Wlasnie na KL rozwija sie kolejny watek dla odchodzajacych sie

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=55570
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FreEp pisze: Zaraz aparat biore w lape, walne kotom pare fotek i zmykam do roboty nad kałdunem
FreEp pisze:Aukcja ksiazek na bazarku osiagnela jak narazie kwote 246 zł. Brzusiowe konto dostanie spory zastrzyk i napewno czyjes problemy sie rozwiaza. Niesamowicie sie ciesze
FreEp pisze:A rowerek sie spoznia cos do mnie, chlipAle trudno, mozna zaczac od jutra, prawda?:P
FreEp pisze:Dzisiaj dietetyczny obiadek- ryz, filet z ryby slonowodnej i do tego warzywa gotowane na parze. Mniam i w dodatku zdrowePodoba mi sie taka dieta
FreEp pisze:Opisz problem z kompem, moze uda sie cos zaradzic
FreEp pisze:TZ oswiadczyl wczoraj, ze mamy 2 tygodnie ferii wolnych od pracy:P A wiec po tej niedzieli, kilkudniowy wypad w gory na snowboard, pierogi z kapusta i grzybami i grzanceMiejsce wypadu narazie nieznane- jutro zaczynaja sie poszukiwania
Jak ja sie cieeesze
![]()
FreEp pisze:Rowerku ciagle niet, ale licze, ze do piatku sie pojawi... Okazalo sie, ze taki rowerek moze udzwignac max 100 KG. Ja sie jeszcze jakos wpasowalem, ale TZ... Pare lat, zanim bedzie mogl usiasc
FreEp pisze:Ja tez kocham ziemniaczki, szczegolnie takie polane maselkiem. Mniam. Albo purie ze smazona cebulka i boczkiemAle dopiero po wakacjach
No jasne!
A co z kotyma?
W razieco na koci bazarek pchniesz...
Moj TZ wazyl 130. I OK.
Maselkiem wylacznie mlode. Z koperkiem...
Teraz z sosikiem...
Mniam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości