Jak Pola?
Moderator: Estraven
ryśka pisze:Jak Pola?
carmella pisze:Aga1, koty w stosunku do siebie sa ... zainteresowane. Z tym, ze jak Pola nie odwzajemnia zainteresowania Irysa to tamten ma ja w ....powazaniu i bawi sie sam
Pola ma tylko wlasnie jakby depresje. Wczoraj - bo jestemy bez TZ bawila sie na srodku pokoju myszka, byla bardziej rozluzniona. A tak to nie dosc, ze ja TZ stresuje, to jeszcze doszedl maly.
"Pies drapal" stosunki kotow, gdyby tylko Pola jadla i bez problemu zalatwiala sie w kuwecie (choc to ostatnie juz sie normuje).
berni pisze:nie wiem jka to sie stało ale dopiero teraz przeczytałam ten wątek![]()
carmello kiciuś jest.... on jest po prostu......![]()
![]()
![]()
Pola no jedz robaczku wiecej
carmella pisze:berni pisze:nie wiem jka to sie stało ale dopiero teraz przeczytałam ten wątek![]()
carmello kiciuś jest.... on jest po prostu......![]()
![]()
![]()
Pola no jedz robaczku wiecej
![]()
![]()
berni - no wiesz, jak moglas przeoczyc taki watek. Po takim czasie prosb o drugiego kotka w koncu go mam, a ty przeoczylas watek??
![]()
![]()
![]()
![]()
Donosze, ze przyszla animonda i RC beauty and fit, czyli jedyny ktory Pole kusi - chyba juz przestane kupowac jakikolwiek inny, bo to nie ma chyba sensu.
Tzn teraz kitten dla malego oczywiscie, bo mam zamiar go chrupkowym zrobic.
Pola zjadla troche mieska, potem ze smakiem 3/4 saszetki animonda soupe kitten i RC b&f
Lilo zjadl resztke saszetki i troche mu brzuszkiem wywracamam nadzieje, ze obejdzie sie bez sensacji.
dostalismy zabawke - Irysek sie dluuugo bawil.
A potem koty sie gonily - jeden drugiego na zmiane i z zainteresowaniem i jedyna kocia radoscia bawily w kartonie po zarciu
Irys bardzo chce wejsc na parapet, tam gdzie Pola siedzi i uznal ze skoro nie na rady wskoczyc to sie powspina po..........firance![]()
brak slow
ryśka pisze:Jak się rozwijają stosunki kocio-kocie?
jola.goc pisze:ryśka pisze:Jak się rozwijają stosunki kocio-kocie?
O to samo chciałam się zapytać, tylko... dodałabym jeszcze stosunki kocio-ludzkie, ze szczególnym uwzględnieniem TZ-ta
---
Użytkownicy przeglądający ten dział: Barbasia, Blue, pibon i 243 gości