Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Widziałam , ale gwiazda z Ciebie, rola całkiem spora była.
Silverblue pisze:Felek Felek, a Ty słyszałeś że Ofelia ma zakaz wchodzenia na forum?? To chyba dlatego że nie pozwoliła zajrzeć sobie do gardła u weterynarza.Ale chyba Duża ją puści na imprezę do mnie co?? Micia.
Silverblue pisze:
MB&Ofelia pisze:Miau, jezdę. Nie mam zakaza wtuptania na forum, ino Duża mię nie puszcza do mojego własmnego wątkaNie rozumię, o co jej chodzi, cosik kręci
![]()
Mówi że mię puści na szafing, ale mam za bardzo nie brykać i nie amciać nic zimnego i szypko z kotolota do szafy, a późmnej z szafy do kotolota. I żadmnych przeciągów. Bo mam wykurowywać przeziębionko.
Micia. Wyobraź se, że ja byłam wew pracy! Wew pracy mojej Dużej! To było kiedyś dawmno temu. I nawet od razu znajdnęłam fotel kierownikowy i tam se ległam. Bo niby co, to że byłam wew pracy, to nie znaczy, że mam pracować, ale kierownikować mogę, co nie?
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Miau, jezdę. Nie mam zakaza wtuptania na forum, ino Duża mię nie puszcza do mojego własmnego wątkaNie rozumię, o co jej chodzi, cosik kręci
![]()
Mówi że mię puści na szafing, ale mam za bardzo nie brykać i nie amciać nic zimnego i szypko z kotolota do szafy, a późmnej z szafy do kotolota. I żadmnych przeciągów. Bo mam wykurowywać przeziębionko.
Micia. Wyobraź se, że ja byłam wew pracy! Wew pracy mojej Dużej! To było kiedyś dawmno temu. I nawet od razu znajdnęłam fotel kierownikowy i tam se ległam. Bo niby co, to że byłam wew pracy, to nie znaczy, że mam pracować, ale kierownikować mogę, co nie?
Książniczka Ofelja
Książniczku, moja @ mówi, że kierowniczkowanie to najgorsza możliwa praca!
Fel
jolabuk5 pisze:Ofelko, bylam pewna, że Twoja Duża puści Cię na szafing - bardzo się cieszę, że będziesz!
Ja byłam u Dużej w pracy tylko raz - bo Duża mnie tam znalazła - w piwnicy, jak karmiła koty z Ciocią Dorcią - i zabrała, bo byłam oswojona i się miziałam. Miałam być na tymczas, ale jakoś się nie wyadoptowywałam, więc Duża uznała, że zostaję. I tak sobie mieszkam![]()
Sabcia wspominająca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości