Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lifter pisze:Raczej jakas alergia ale jak w domu. gdzie koty dostaja w sumie 4 rodzaje karmy (bo kazdemu smakuje cos innego... ale potem sobie podzeraja) wyizolowac taki alergen?
Dzisiaj wszystkie trzy (acz kazdy osobno, siedzac pol metra od reszty) troksze pobawili sie wedka. I kazdy na swoj spoosb - Kropek na lezaca ale za kazdym razem chwytal lapka rybke na koncy wedki. Kicia siedziala i PACZYLA ale w koncu nie zdzierzyla i pare razy pacnela rybe lapa. Kropek lezal i jak ryba byla w poblizu to lapal, raz czy dwa zerwal sie by ja gonic ale potem przypomnial sobie, ze sie nas jednak boi i wyhamowywal.
Lifter pisze:Stare nie za dobre malzenstwoKicia zakochana w Kropku, ale on ja friendzonuje.
Lapek wyglada tu na dosc "papusnego" ale tylko tak wyglada. To ciagle maly, szczuplutki kot. I niech tak zostanie
Jakos mam wrazenie, ze Kropek i Lapek troszke sie zaprzyjazniaja. Nic wielkiego, zadnych tam czulosci etc. ale dosc czesto sa blisko siebie. Za to Kicia i Lapek ciagle na dystans, a bylem przekonany ze to wlasnie oni szybko wejda w konszachty. Widzialem nawet jak Lapek tak ja powitalnie tryka lebkiem, ale ona to zignorowala. Za to ona klei sie do Kropka, ktory ja olewa. I zrozum to...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości