I są cudni. I przekochani.
Za to od efektów dźwiękowych prawie zaplułam nowego laptoka. Może jednak baniek nie puszczaj

A będą filmiki z Twoimi dziewczynami kiedyś?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ais pisze:Nie są grubi, tylko najedzeni, Paś dynią, Brat dorodnym kabaczkiem, ot co.
I są cudni. I przekochani.
Za to od efektów dźwiękowych prawie zaplułam nowego laptoka. Może jednak baniek nie puszczaj![]()
A będą filmiki z Twoimi dziewczynami kiedyś?
czitka pisze:Już strzelają, już. Nakupili tego g... i próbują, a co
![]()
![]()
Niestety wokół mnie walą równo, to są domki jednorodzinne, a co domek to artyleria niestety.
Tu będą tak walić, że mało chałupy w powietrze nie wylecą. Jak co roku![]()
Zwabiłam Mamę do domu i pozamykałam wszystkie kotowi dziury w piwnicy, próba przed jutrem.
Wychodzę z kuchni do salooooonu, przed kominkiem grzeje się Cosia. Patrzę bardziej, ale to jakaś dziwna Cosia, taka jakby napuszona, pewnie chora. Cosiu, Cosiu, co ci jest, Cosieńko....
Ale to nie była Cosia.
Siedzi i się grzeje. Reszta śpi obojętnym kalafiorem w tym samym pokoju, to znaczy prawie wszyscy śpią, Balbisia czuwa i patrzy ze wstrętem, ma to na pysiu wypisane. Za karę jutro idziemy pobrać krew, sprawdzamy tarczycę, będzie jazda.
Idziemy spać. Filmik taki mam byle jaki, bo nie mam na nic czasu. Cokolwiek na nim widać i słychać to dzięki Bastet, udziela mi lekcji przez telefon, ale ja powoli się uczę niestety![]()
Ale step by step:
Nie są grubi, prawda?
ana pisze:Czitko, ja trochę nie na temat... co to za dywan - ten, na którym Pasio baleroni?)
czitka pisze:ana pisze:Czitko, ja trochę nie na temat... co to za dywan - ten, na którym Pasio baleroni?)
Ana, poprzedni wpis był ładniejszy, odniosę się do tego nocnego![]()
Tak, można rzygać i pawikować, rozdeptać kawałek mięsa, wszystko da się wyszorować.
Piękny on nie jest, ale w nogi ciepło i Czitusia może robić swoje słynne "pzurki, pazurki", czyli drapak poziomy.
Kupiłam jakieś 5 lat temu w Komforcie. Odgięłam, jest metka a na niej:
Acvila
moldabela
Moldovan Carpets
Sztuczydło jakich mało, ale daje radę.
U nas słońce, będzie ładny dzień!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości