Moderator: Estraven

MB&Ofelia pisze:Nie, ale w Świdwinie padało to może i do nas deszcz zawita. Dywanik znów musiałby schnąć.
Zdjęłam. Przy okazji podlałam uprawy. I z okazji skorzystały pannice. Wieczorny balkoning.
A Zuzia i Pola balkonują?
A ostatnio wyganiałam osę z mieszkania, a koło balkonu przeleciał szerszeń
Jakoś dużo tych bzykających się u nas kręci.Bastet pisze:Ale piękny grób! Rzeczywiście lśni!
Ewo, a pokażesz Zuzię? Mówiłaś, że Hipcia to mała Zuzia. Jestem ciekawa ich podobieństwa
MB&Ofelia pisze:Ja jak wychodzę to nawet okna uchylonego nie zostawiam - chociaż mam jedno okno "bezpieczne". Strasznie się boję że weci osa albo szerszeń i pannice zapolująA ostatnio wyganiałam osę z mieszkania, a koło balkonu przeleciał szerszeń
Jakoś dużo tych bzykających się u nas kręci.
MB&Ofelia pisze:Ewciu, napiszę ci coś na rozbawienie. U Zuzi się unormowało, a mnie wczoraj po pracy przywitał armagedon. Najpierw na progu czekał na mnie paw. Smaczkowo - kłakowy. Czyli Ofelkowy. Potuptałam do łazienki po szmatkę, patrzę - dywanik łazienkowy zrolowany. Odwinęłam - no tak, Mała Czarna znów dupinkę wytarłaDywanik pod prysznic, złapałam szmatkę, idę sprzątnąć pawika, Mała Czarna myk do kuwety. Nie wiem co robiła, ale wyszła i... zaczęła jeździć supinką po panelach w przedpokoju
Kurdęż, chyba jej muszę papier toaletowy postawić przy kuwecie
![]()
Pytanie za sto punktów - jak nauczyć kota korzystać z papieru toaletowego?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, napiszę ci coś na rozbawienie. U Zuzi się unormowało, a mnie wczoraj po pracy przywitał armagedon. Najpierw na progu czekał na mnie paw. Smaczkowo - kłakowy. Czyli Ofelkowy. Potuptałam do łazienki po szmatkę, patrzę - dywanik łazienkowy zrolowany. Odwinęłam - no tak, Mała Czarna znów dupinkę wytarłaDywanik pod prysznic, złapałam szmatkę, idę sprzątnąć pawika, Mała Czarna myk do kuwety. Nie wiem co robiła, ale wyszła i... zaczęła jeździć supinką po panelach w przedpokoju
![]()
Poturlaj, natychmiast załapie
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, napiszę ci coś na rozbawienie. U Zuzi się unormowało, a mnie wczoraj po pracy przywitał armagedon. Najpierw na progu czekał na mnie paw. Smaczkowo - kłakowy. Czyli Ofelkowy. Potuptałam do łazienki po szmatkę, patrzę - dywanik łazienkowy zrolowany. Odwinęłam - no tak, Mała Czarna znów dupinkę wytarłaDywanik pod prysznic, złapałam szmatkę, idę sprzątnąć pawika, Mała Czarna myk do kuwety. Nie wiem co robiła, ale wyszła i... zaczęła jeździć supinką po panelach w przedpokoju
![]()
Poturlaj, natychmiast załapie
łapki tak ale nie wiem czy dupka będzie chciała współpracować.
Na szczęście zdążyłam ostatnio zareagować, zanim Tośka podbiegła do niego! Ale miałam stracha... Na szczęście był jakiś padnięty i niedługo potem umarł...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 38 gości