MalgWroclaw pisze:Fuksiu melancholijnie patrzy, co by tu zbroić. Zupełnie, jak Noniu jest pełen melancholii, kiedy chce ugryźć Florentynkę w pupę
No właśnie on jest perfekcyjny w brojeniu.
Goni Moli, pewnie też dlatego schudła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Fuksiu melancholijnie patrzy, co by tu zbroić. Zupełnie, jak Noniu jest pełen melancholii, kiedy chce ugryźć Florentynkę w pupę
Moli25 pisze:I Fuksio
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Moli25 pisze:I Fuksio
PixieDixie pisze:Moli25 pisze:I Fuksio
Marta, zdjecie Booooskie. Wyglada jak zrobione profesjonalnym aparatem a nie telefonem!!![]()
![]()
![]()
![]()
Piekny jest![]()
![]()
mir.ka pisze:Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:mir.ka pisze:a Fuksiu?
5.800
malutko![]()
![]()
![]()
![]()
niedawno rozmawiałam z Dużą od innego mojego tymczasa Psotka, też dorodny kocur z niego, jest rok starszy od Fuksia i waży ok 6 kg
Przyjedź i dokarm kotka
może przyjadę
Moli25 pisze:Ojej, bardzo wam dziękuję za komentarze odnosnie kanapekale mój mąż takie lubi, muszą być wartościowe.
Z resztą ja bardzo patrzę na to co jemy (poza pizza i czipsami na spotkanie kociar)
Jakiś czas temu odkryłam w piekarni chleb o wysokiej ej zawartości błonnika, białka o obniżonej zawartości węglowodanów. Ma rewelacyjny skład i wystarczy jedna malutka kromka by być sytym. A smakuje tak wyjątkowo, że nawet można go jeść na sucho.
http://Www.chlebprobody.pl o nawet ma swoją stronę.
Moli25 pisze:Skończyliśmy kłaść kafelki, wczoraj fugowalismy, powiem że ciężka praca. Jeszcze w starym budownictwie to ściany są krzywe i trzeba było się nakombinowac by to miało Rece i nogi.
Teraz czekamy na meble
Moli25 pisze:Skończyliśmy kłaść kafelki, wczoraj fugowalismy, powiem że ciężka praca. Jeszcze w starym budownictwie to ściany są krzywe i trzeba było się nakombinowac by to miało Rece i nogi.
Teraz czekamy na meble
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 456 gości