Moderator: Estraven
Megana pisze:Ja Ci zazdraszczam talentu ze wszystkich sił! Mnie nigdy takie fajne z bliska zdjęcia nie wychodzą! I ja nigdy nie słodzę, tylko prawdę mówię, ot co.

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

AYO pisze:Pyza jak modelka Renoira- zmysłowe pozy i światłocienie. BOSSSKA
Dopiero teraz zauważyłam, że Frodo jest MĘSKI bardzo, ma taki zdecydowany wyraz twarzy właściwy kocim facetom, którzy polują nie tylko dla sportu
Kniahini nic nie musi, ona wie, że i tak rządzi
A Putek jest gapcio

AYO pisze:I jeszcze mi się nasunęło, że Pyza nie chce innego domu. Popatrz tylko, jak się wdzięczy. To Wam zaufała, nie jest przylepą, taka osobność jej odpowiada - sama tak napisałaś - ma swoich ludzi na swoich warunkach, gdzie jej będzie lepiej?
 . To miejsce powinnam trzymać jako awaryjne, tym bardziej, że Pyza jest adopcyjna
  . To miejsce powinnam trzymać jako awaryjne, tym bardziej, że Pyza jest adopcyjna   . Teraz zrobiło się trochę tak, że nie ma takiego odważnego, który zrobiłby jej ogłoszenia i poważnie zaczął szukać domu. Wrosła w drukarnię i gdy przychodzi weekend zwierzolubna załoga (zresztą ja innych ludzi nie zatrudniam), sama się dopytuje jak tym razem dyżurujemy przy Pyzie
  . Teraz zrobiło się trochę tak, że nie ma takiego odważnego, który zrobiłby jej ogłoszenia i poważnie zaczął szukać domu. Wrosła w drukarnię i gdy przychodzi weekend zwierzolubna załoga (zresztą ja innych ludzi nie zatrudniam), sama się dopytuje jak tym razem dyżurujemy przy Pyzie   . Jak ja mam im powiedzieć, że chcę jej szukać domu, no jak?
  . Jak ja mam im powiedzieć, że chcę jej szukać domu, no jak?  
MonikaMroz pisze:Cudne zdjęcia

zuza pisze:Piekne foty, playmate wymiata

AYO pisze:Nie pękaj. Postawisz kocią budkę
AYO pisze:A co z Lolkiem? Jak postępy?

AYO pisze:No popatrz, a tak ładnie wam szło
Może jak mu tyłek przymrozi, to będzie bardziej chętny?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 11 gości