MaryLux pisze:Przyślę odpowiednie służby, żeby małpę zabrały do zoo. Ty na pewno karmisz ją w niewłaściwy sposób
A jak się karmi małpę?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Przyślę odpowiednie służby, żeby małpę zabrały do zoo. Ty na pewno karmisz ją w niewłaściwy sposób
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Przyślę odpowiednie służby, żeby małpę zabrały do zoo. Ty na pewno karmisz ją w niewłaściwy sposób
A jak się karmi małpę?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Przyślę odpowiednie służby, żeby małpę zabrały do zoo. Ty na pewno karmisz ją w niewłaściwy sposób
A jak się karmi małpę?
Np. bananami. Ok. 150 lat temu w berlińskim zoo karmiono małpę ludzkim jedzeniem i pojono piwem
MB&Ofelia pisze:Bura @ nie lubi bananów. Woli chrupki i szyneczkę
agusialublin pisze:Ale się ośmiałamPysion z Gumisiem oglądają kocią TV
pokazałam im ten odcinek z czerwoną nitką
a było pacania w laptop, Gumiś to do razu chciał w pyszczek złapać, Gumiś pacał
potrzebny mi będzie jakiś pancerny laptop bo mi tego w drobny mak rozniosą
Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Bura @ nie lubi bananów. Woli chrupki i szyneczkę
A ja myślałam, że bure to koteczka a jedyną @ jaką widziałam w twoim domu to jest takie coś co na dwóch nogach chodzi i nie potrafi zadbać o bezpieczeństwo mojej synowej.
Hannah12 pisze:A jak zdrówko Liluśka?
A tak z innej beczki, mój wnuczek przeżyli i to całkiem dobrze, pierwszy tydzień adaptacyjny w żłobku. Podobno dobrze się aklimatyzuje.
Dyktatura pisze:kozie brody z cebulką i śmietanką na jutro na obiad. No i jeszcze starczyło na zupę na 2 dni.
MalgWroclaw pisze:Dyktatura pisze:kozie brody z cebulką i śmietanką na jutro na obiad. No i jeszcze starczyło na zupę na 2 dni.
To mówiłaś, że gdzie mieszkasz?![]()
pozdrowienia, nie martw się, nie napadnę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 59 gości