Pozytywnie zakręceni .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 26, 2016 22:51 Re: Pozytywnie zakręceni .

Ty$ka pisze:Przepraszam, czy Ty czasem nie jesteś moją zaginioną bliźniaczką?

Ty$ka, to Ty, siostro? :mrgreen: :201478

isabell36 pisze: buty muszą być mega wygodne, ale nie gadam do siebie tylko do kotów

O tak. Nie cierpię niewygodnych wysokich obcasów (zresztą dla mnie to taki sam wymysł, jak obręcze na szyi kobiet z plemienia Padaung :D ) i też nie gadam do siebie, tylko do kota 8)

barbarados pisze:Emee , miło Cię widziec Witamy w gronie dziwnych . Pozytywnie dziwnych

:1luvu: :flowerkitty:

Emee

Od: Wto mar 15, 2016 16:17

Post » Wto kwi 26, 2016 22:56 Re: Pozytywnie zakręceni .

Obcasy lubiłam kiedyś . Teraz raczej adidaski :wink:
Emme , ja mówię do siebie . Myslę tylko wtedy , że chłop mnie słucha :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto kwi 26, 2016 23:08 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Obcasy lubiłam kiedyś . Teraz raczej adidaski

Ja też kiedys lubiłam ;)
A adidaski (i inny płaski obuw) rządzą!

Emee

Post » Wto kwi 26, 2016 23:09 Re: Pozytywnie zakręceni .

A zima traperki i glanki :twisted:

barbarados

Post » Wto kwi 26, 2016 23:50 Re: Pozytywnie zakręceni .

Posprzataliśmy kuwety . Efekt , jak zawsze , czyli żwir pozostał czysty przez 30 sekund . Mój chłop do Tosi : To jest czysty żwirek . Nie wolno go brudzic . On do tego nie słuzy . 8O 8O 8O 8O 8O 8O

barbarados

Post » Śro kwi 27, 2016 10:14 Re: Pozytywnie zakręceni .

To jest czysty żwirek, ma tu stać i pachnieć :D
U mnie po zmianie żwir zawsze od razu znakuje Stella. Ciri nie ma tej potrzeby, tylko go obwąchuje :D

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Śro kwi 27, 2016 10:27 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:A zima traperki i glanki

Oooo, martensy i buty na motor :D

barbarados pisze:Posprzataliśmy kuwety . Efekt , jak zawsze , czyli żwir pozostał czysty przez 30 sekund

O, to u mnie jest tak od czasu, jak mam koty :D Żaden kot nie mógł znieść czystego żwirku. Pół biedy jak qpala walną, bo to myk! i posprzątane . Ale sik to już mnie wnerwia :twisted:

Emee

Post » Śro kwi 27, 2016 10:39 Re: Pozytywnie zakręceni .

Hej Basiu :)

Moja Tosia też jak nasypię świeżego żwirku do kuwety, to choćby miała wycisnąć małą kropkę siku, to wyciśnie - bo toż to czysta przyjemność robić do świeżego żwirku :)

Ja noszę glany (ala glany, bo z Deichmana i ze sztucznej skóry of corse ;) ). Maż chciałby mnie widzieć na szpileczkach (też mam), a ja ubieram się tak byle jak - m. mówi, że jak fotoreporter. Wcześniej ubierałam się bardziej elegancko, a teraz OOo
I chyba jako jedna z nielicznych na forum nie farbuję włosów :D Siwych jeszcze nie mam. Jestem taką średnią blondynką.
M. dał mi na ur kasę, żebym wreszcie kupiła sobie coś do ubrania nowego, bo przecież mam po dwie rzeczy. Chciałam kupić płaszczyk. Ubrałam, zapięłam i wybuchłam śmiechem, bo wyglądałam dosłownie jak grzyb! Mały, brązowy i szeroki :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro kwi 27, 2016 10:42 Re: Pozytywnie zakręceni .

klaudiafj pisze:I chyba jako jedna z nielicznych na forum nie farbuję włosów

A dołączam się do Ciebie! Nie farbuję również :D Mam takie czekoladowo brązowe :)

Emee

Post » Śro kwi 27, 2016 10:45 Re: Pozytywnie zakręceni .

Gosiagosia pisze:Moje grono znajomych też się uszczupliło i to nie tak do końca z powodu zwierzaków ale właśnie takiego konsumpcyjnego podejścia do życia. Każdy się chwali furą, komórą, chatą i kasą :mrgreen: a ja się chwalę koteczkami :roll:
Cieszę że Was mam bo mogę się wypisać. Jestem kociara i psiara ale włoski mam ufarbowane, chociaż już widzę odrosty :mrgreen: Bluzek nie mam na guziki tylko przez głowę a buty to faktycznie mam takie babcine bo muszą być wygodne. :ryk: :ryk:
Pozdrawiam zakręconych.

Bluzkę przez głowę szybciej mozna założyc, bo czasu ciagle małe przy stadzie zwierzaków :wink:
a płaskie buty na spacery z psami obowiązkowo, przecież nie będę ganiać na obcasach po polach i lasach z psem
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro kwi 27, 2016 10:51 Re: Pozytywnie zakręceni .

Emee pisze:
klaudiafj pisze:I chyba jako jedna z nielicznych na forum nie farbuję włosów

A dołączam się do Ciebie! Nie farbuję również :D Mam takie czekoladowo brązowe :)

No to ładne :) Jako, żem blondynka o niebieskich oczach to zawsze chciałam mieć włosy brązowe lub czarne i ciemne oczy :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro kwi 27, 2016 10:58 Re: Pozytywnie zakręceni .

klaudiafj pisze:Jako, żem blondynka o niebieskich oczach to zawsze chciałam mieć włosy brązowe lub czarne i ciemne oczy

W ciemnych oczach zatapiam się bez reszty... Piwne, brązowe, czarne, jejuuu... <3
Bo sama mam szaro-zielono-niebieskie takie :)

Emee

Post » Śro kwi 27, 2016 17:12 Re: Pozytywnie zakręceni .

Ja również donaszam niefarbowaną czuprynę. Nie chcę mieć kłopotów z odrostami. A po co mam farbować, skoro nie mam siwego owłosienia?
I chodzę w adidasach, bo żem sobie palec u nogi w drzwiach osobiście złamała. Zamknęłam drzwi i chciałam odjechać, zanim dobrze wsiadłam... Ale przy okazji odkryłam, że sportowe buty są wygodniejsze.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Śro kwi 27, 2016 18:19 Re: Pozytywnie zakręceni .

A stron natłukłyście a ja nie w temacie :evil:

cześć Basik :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro kwi 27, 2016 21:41 Re: Pozytywnie zakręceni .

Ano , udało nam się , Aga :mrgreen:
Bo sportowe buty sa wygodne . A tyle wzorów do wyboru , że nawet do spódniczki pasują .
Tak . Świeży żwirek ma lezec i pachnieć . :twisted:
Ide poczytac , padnięta dzis jakoś jestem . I od rana mam przeświadczenie , że dziś jest piątek 8O

barbarados

[poprzednia][następna]