Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Moli25 pisze:klaudiafj pisze:haha tak niech idzie! Ja myślałam, że to klient a nie pracownica. Dla mnie to bardzo tanie kanapki! Za bezcen. Spodziewałabym sie ceny 6 zł za jedną i była by to cena niska. Też nie wiem jaka duża, ale nigdy nie widziałam kanapki za takie grosze
Klaudia Klient. Pracownikow mam świetnych
a to Ty żeś siefowa ?
Sihaja pisze:Dzień dobry
Kanapka za 1,5... U mnie w pracy w bufecie najtańsza jest za 2,5. O.
MonikaMroz pisze:Witajcie Kochane
Ewciu czy Ty nadal karmisz panienki Sanabelle ??
Moli25 pisze:Myszolandia pisze:Moli25 pisze:klaudiafj pisze:haha tak niech idzie! Ja myślałam, że to klient a nie pracownica. Dla mnie to bardzo tanie kanapki! Za bezcen. Spodziewałabym sie ceny 6 zł za jedną i była by to cena niska. Też nie wiem jaka duża, ale nigdy nie widziałam kanapki za takie grosze
Klaudia Klient. Pracownikow mam świetnych
a to Ty żeś siefowa ?
Tak, ja żem siefowa![]()
dziś owa baba, która mi zepsuła 2 dni, przyszła na śniadanie i niby nic "daj mi kochanie krokiety dzisiaj" a wczoraj i przed wczoraj rzucała mięsem we mnie i dziewczyny![]()
![]()
Myślę ze ludzie mają czasami coś z psychą...
Cześć Ewcia,
Miłego weekendu
Moli25 pisze:Przybijam Ci Ewa piątkę bo u mnie tak samo wali co niektórym![]()
Marzyłam o weekendzie, ja mam wolne weekendy, zlapie oddech przezvdwa dni i od poniedziałku dalej![]()
Powinni płacić nam szkodliwe
kuba.kaczor13 pisze:Ewciu , na " pocieszenie " mnie też się ten termin wysypuje![]()
![]()
![]()
![]()
A sytuacji w pracy nie zazdroszczę![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google [Bot] i 31 gości