Caragh pisze:Bry!
Bryyyy!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Hej i miauuu
...towarzystwo już tupie nogami w gościnie - gdzie gospodyni???
klaudiafj pisze:No i znalazła się zgubaCo za słodkości? Ja dziś znalazłam drożdżówkę makową rano - czasem małż zostawia mi takie świeże niespodzianki
zaraz parzę kawkę i zjem pozostałości
klaudiafj pisze:Mi się śniło ciasto makowo-serowe, taki mam na nie smak, na półkruchym spodzie i z posypką, ale w tym piekarniku moim to ryzyko, ale spróbuje upiec. Tak marzyłam dziś o tym cieście a tu słodka niespodzianka ranoMoże mój małż to maruda, ale czyta mi w myślach hihi ja właśnie piję kawusię i przeglądam wszystkie przez lata uzbierane gazetki o wnętrzach
Szukam inspiracji, bo by skończyć stolik z lampką i komodę. Na szczęście już najgorsza robota za mną. Teraz tylko dekorowanie
kalair pisze:klaudiafj pisze:No i znalazła się zgubaCo za słodkości? Ja dziś znalazłam drożdżówkę makową rano - czasem małż zostawia mi takie świeże niespodzianki
byłyśmy z koleżanką na kawusi u znajomej, i nakupiła słodkości.. Ciasteczek, ciasto drożdżowe z jabłkami, jakaś rolada kawowa, czekolada z orzechami , i przepyszna kawusia z pianką z cynamonem, ach!!!![]()
![]()
A ja rano wracając z pracy, i nie wiedząc, co mnie czeka , kupiłam sobie bezę z kremem kawowym.. Taką wielką. I zjadłam, a co!![]()
Kawudię będziemy dzisiaj pić jeszcze!
agusialublin pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:No i znalazła się zgubaCo za słodkości? Ja dziś znalazłam drożdżówkę makową rano - czasem małż zostawia mi takie świeże niespodzianki
byłyśmy z koleżanką na kawusi u znajomej, i nakupiła słodkości.. Ciasteczek, ciasto drożdżowe z jabłkami, jakaś rolada kawowa, czekolada z orzechami , i przepyszna kawusia z pianką z cynamonem, ach!!!![]()
![]()
A ja rano wracając z pracy, i nie wiedząc, co mnie czeka , kupiłam sobie bezę z kremem kawowym.. Taką wielką. I zjadłam, a co!![]()
Kawudię będziemy dzisiaj pić jeszcze!
no i ślinka mi na klawiature pociekła
Caragh pisze:Co za obżarstwo! Wstyd! A Kretki jak zwykle głodne...
Bo kuń to już pewnie w ogóle ledwo zipie
klaudiafj pisze:kalair pisze:
Jeju ale niesamowite kolory![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon i 35 gości