❤Yuki,Syriusz(*) Oskar i Forest- Karmelek(*)i Milo

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 12, 2014 8:36 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Hej Aniu

Laserek,to super sprawa,o tak :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt gru 12, 2014 17:20 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

a u mnie hitem stała się wędka z myszką :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob gru 13, 2014 10:10 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

U nas od kiedy kociaki podpisały pakt o nieagresji, najlepsza zabawa to gonitwa ♡ Nuriś puścił zabawki w odstawkę i jak mu się nudzi to prowokuje Meli do galopu i potem jedno za drugim gna :)))
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob gru 13, 2014 10:42 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

No tak,gonitwy są super,najlepiej oczywiście o 24, gdy w domu cisza, to koteły tak głośno galopują,że sąsiedzi pewnie to słyszą :lol:
Obrazek

aannee99

Post » Sob gru 13, 2014 11:01 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

24??? coś Ty! lepsze są te o 4 rano! a dla dobrej amortyzacji zakręty odbywają się na łóżku!
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob gru 13, 2014 13:34 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

MamaMeli pisze:24??? coś Ty! lepsze są te o 4 rano! a dla dobrej amortyzacji zakręty odbywają się na łóżku!

oczywiście po śpiącej Dużej :lol:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob gru 13, 2014 20:19 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

MamaMeli pisze:U nas od kiedy kociaki podpisały pakt o nieagresji, najlepsza zabawa to gonitwa ♡ Nuriś puścił zabawki w odstawkę i jak mu się nudzi to prowokuje Meli do galopu i potem jedno za drugim gna :)))

No widzisz ...udało się szybciej niż myślałaś :D fajnie obserwować wspólne zabawy kotów :)

aannee99 pisze:No tak,gonitwy są super,najlepiej oczywiście o 24, gdy w domu cisza, to koteły tak głośno galopują,że sąsiedzi pewnie to słyszą :lol:

To ja mam chyba jakieś dziwne koty :roll: o 24 już grzecznie śpią :D

mir.ka pisze:a u mnie hitem stała się wędka z myszką :)

O tak...wędka z myszką lub piórkami lub z czymkolwiek o co można zahaczyć pazurkami :D
Ale nadal laserek to największy hit.
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob gru 13, 2014 20:48 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Koty mają dobrze, fajnie byłoby być kotem :)
Rano ( jak na sobotę )najedzone poszły sobie spać.Yuki i Kastorek ułożyli się na kanapie, Oskar w swoim posłanku, Karmel na szafie, a Orionek na drapaczku.Ech ....słodkie lenistwo :roll:
A ja musiałam pójść do sklepu :strach:
Co dzieje się teraz w okresie przedświątecznym to każdy wie :| przetrwałam , wróciłam, a oni nadal spali.
Gdy tylko położyłam reklamówkę z drobniejszymi zakupami na kanapie natychmiast zmaterializował się Karmelek i ułożył się na torbie.
Obrazek

A za chwilę przyszedł do mnie poprzytulać się Kastor i stwierdzam, że nic tak nie uspokaja jak mruczenie stęsknionego kota :)
I dostałam kwiatka, a pierwszy do wąchania, próbowania :twisted: i picia wody z wazonika był Kastorek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Annaa

Post » Nie gru 14, 2014 10:45 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

jaka śliczna róża :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie gru 14, 2014 12:46 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

mir.ka pisze:jaka śliczna róża :)

:D
Myślałam, że będziesz podziwiać kotki :wink:
Obrazek

Annaa

Post » Nie gru 14, 2014 13:00 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Annaa pisze:Koty mają dobrze, fajnie byłoby być kotem :)
Rano ( jak na sobotę )najedzone poszły sobie spać.Yuki i Kastorek ułożyli się na kanapie, Oskar w swoim posłanku, Karmel na szafie, a Orionek na drapaczku.Ech ....słodkie lenistwo :roll:
A ja musiałam pójść do sklepu :strach:
Co dzieje się teraz w okresie przedświątecznym to każdy wie :| przetrwałam , wróciłam, a oni nadal spali.
Gdy tylko położyłam reklamówkę z drobniejszymi zakupami na kanapie natychmiast zmaterializował się Karmelek i ułożył się na torbie.
Obrazek

A za chwilę przyszedł do mnie poprzytulać się Kastor i stwierdzam, że nic tak nie uspokaja jak mruczenie stęsknionego kota :)
I dostałam kwiatka, a pierwszy do wąchania, próbowania :twisted: i picia wody z wazonika był Kastorek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak bym moją Pelaśkę widziała. :ryk: :ryk: :ryk:
Dlatego mam jeden jedyny metalowy wazonik a w nim sztuczne kwiatki :mrgreen:
Widać wszystkie krówki tak mają.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie gru 14, 2014 14:12 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Róża śliczna,Kastorkowi widać też bardzo się spodobała :D :201461
Obrazek

aannee99

Post » Nie gru 14, 2014 15:02 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Obrazek

Obrazek

:201461 :201461
cudne kotki :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Pon gru 15, 2014 22:46 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III Duuużo fotek :-)

Hej :1luvu:
Ciężki tydzień się zanosi, dziś dopiero poniedziałek a ja już po pracy padłam :oops:
Jak te koty mają dobrze, jeść spać jeść spać i jedyne zmartwienie...czy miski są pełne :roll:
Obrazek

Annaa

[poprzednia][następna]