Laserek,to super sprawa,o tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MamaMeli pisze:24??? coś Ty! lepsze są te o 4 rano! a dla dobrej amortyzacji zakręty odbywają się na łóżku!
MamaMeli pisze:U nas od kiedy kociaki podpisały pakt o nieagresji, najlepsza zabawa to gonitwa ♡ Nuriś puścił zabawki w odstawkę i jak mu się nudzi to prowokuje Meli do galopu i potem jedno za drugim gna))
aannee99 pisze:No tak,gonitwy są super,najlepiej oczywiście o 24, gdy w domu cisza, to koteły tak głośno galopują,że sąsiedzi pewnie to słyszą
mir.ka pisze:a u mnie hitem stała się wędka z myszką
mir.ka pisze:jaka śliczna róża
Annaa pisze:Koty mają dobrze, fajnie byłoby być kotem![]()
Rano ( jak na sobotę )najedzone poszły sobie spać.Yuki i Kastorek ułożyli się na kanapie, Oskar w swoim posłanku, Karmel na szafie, a Orionek na drapaczku.Ech ....słodkie lenistwo![]()
A ja musiałam pójść do sklepu![]()
Co dzieje się teraz w okresie przedświątecznym to każdy wieprzetrwałam , wróciłam, a oni nadal spali.
Gdy tylko położyłam reklamówkę z drobniejszymi zakupami na kanapie natychmiast zmaterializował się Karmelek i ułożył się na torbie.
A za chwilę przyszedł do mnie poprzytulać się Kastor i stwierdzam, że nic tak nie uspokaja jak mruczenie stęsknionego kota![]()
I dostałam kwiatka, a pierwszy do wąchania, próbowaniai picia wody z wazonika był Kastorek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości