kalair pisze:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
Dorota pisze:kalair pisze:No wiadmo Mrusiu, że te dwe cechy u Ciebie byc w parze MUSZĄ!
![]()
Dziękuję![]()
Mru
Caragh pisze:anulka111 pisze:Ide doczytac,a co sie bijecie
O nic nowegoSłużba głodzi Kretki, a Kretki się nie dały i jedna z nich zrobiła jedyną słuszną rzecz w tej sytuacji - użyła
niezbitych argumentów w postaci pazurków
![]()
Dorota pisze:Caragh pisze:anulka111 pisze:Ide doczytac,a co sie bijecie
O nic nowegoSłużba głodzi Kretki, a Kretki się nie dały i jedna z nich zrobiła jedyną słuszną rzecz w tej sytuacji - użyła niezbitych argumentów w postaci pazurków
![]()
[color=#008000]Nic nowego.
Caragh dobrze prawi![]()
Czyli:
1. Nie ma Dużej.
2. Tusieczki głodne.
3. Być może mają widok na rzekę z kaczusiami... ale głodne
pozostają.
Mru[/color]
ale dostojnie wyszla.siljestene pisze:kalair pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
Piękności
zamiasrt sie dzielic swoim po prostu karm je regularnie ich jedzonkiem.kalair pisze:Dorota pisze:Caragh pisze:anulka111 pisze:Ide doczytac,a co sie bijecie
O nic nowegoSłużba głodzi Kretki, a Kretki się nie dały i jedna z nich zrobiła jedyną słuszną rzecz w tej sytuacji - użyła niezbitych argumentów w postaci pazurków
![]()
[color=#008000]Nic nowego.
Caragh dobrze prawi![]()
Czyli:
1. Nie ma Dużej.
2. Tusieczki głodne.
3. Być może mają widok na rzekę z kaczusiami... ale głodne
pozostają.
Mru[/color]
Mrusiu, Safolinka po prostu MÓJ obiad chciała zjść i musiałam się podzielić.. No..
anulka111 pisze:ale dostojnie wyszla.siljestene pisze:kalair pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
Piękności
kalair pisze:Mrusiu, Safolinka po prostu MÓJ obiad chciała zjść i musiałam się podzielić.. No..
anulka111 pisze:zamiasrt sie dzielic swoim po prostu karm je regularnie ich jedzonkiem.kalair pisze:Mrusiu, Safolinka po prostu MÓJ obiad chciała zjść i musiałam się podzielić.. No..
Caragh pisze:kalair pisze:Mrusiu, Safolinka po prostu MÓJ obiad chciała zjść i musiałam się podzielić.. No..
Naiwna Istoto, Ty na prawdę myślisz, że cokolwiek w domu jest Twoje? A już tym bardziej jedzenie? Hahaha
kalair pisze:Ty tez. Żywcem!
Caragh pisze:kalair pisze:Ty tez. Żywcem!
A da się trupem utopić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana i 37 gości