Tolek jest przepiękny! No i super, że waga rośnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lakina pisze:Ja sobie gdzieś tu na wątku miejsce znajdę. Podczytuję od jakiegoś czasu, bo sama mam działkowca od Avian
Lakina pisze:Ja sobie gdzieś tu na wątku miejsce znajdę. Podczytuję od jakiegoś czasu, bo sama mam działkowca od Avian
Nemeziss pisze:o kurczę! Jak to się stało? Jesteście cali?
Nemeziss pisze:Wieści z frontu cd.
Na linii Cira-Tolek sytuacja coraz lepsza. Syków coraz mniej, więcej obserwacji. Drzwi też mogą być już otwarte (pod naszym nadzorem) i nie ma już warowania pod drzwiami. Cira też już nie czyha na Tolencjusza, syczy jeszcze czasem jak Tolek biegnie zbyt szybko.
Wczoraj Tolek tak się przystawił do puszeczki, że żarł i żarł i... przecenił pojemność swojego żołądkakrótko mówiąc miałam sporo sprzątania.
Jeszcze nie widziałam kota, który spi w takich pozycjach jak Tolek. On leży wyciągnięty na boczku, łapy gdzieś zwisają, albo na pleckach, jedna łapka w jedną stronę a druga w przeciwną.
Avian pisze:Mir.ka - u mnie pers nie chrapie, chrapią pozostałe
Nemeziss pisze:Chrapią ! Zuzia bardzo często, Cira z wiekiem coraz bardziej a Tolencjusza nie słyszałam, ale córka mówiłą że też potrafi zacharczećWedług mnie im są starsze tym bardziej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 30 gości