Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:A ja tak nieśmiało przypomnę, że pojutrze jest Dzień Mężczyzny. Będzie okazja do imprezowania
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:A ja tak nieśmiało przypomnę, że pojutrze jest Dzień Mężczyzny. Będzie okazja do imprezowania
Ależ że oczywiście Maryś!
Jasne ze będziemy świętować
MaryLux pisze:A ja tak nieśmiało przypomnę, że pojutrze jest Dzień Mężczyzny. Będzie okazja do imprezowania
MB&Ofelia pisze:Hejka. U mnie też był koci bałkoning na słoneczkuTeraz na balkonie suszy się pranie, a pannice śpią w sypialni na wyrku, na swoim ulubionym kocyku.
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Hejka. U mnie też był koci bałkoning na słoneczkuTeraz na balkonie suszy się pranie, a pannice śpią w sypialni na wyrku, na swoim ulubionym kocyku.
A ja nie mam sypialni![]()
![]()
agusialublin pisze:Sihaja pisze:Może i takZaraz powieszę pranie, niech schnie na słoneczku
a ja nie mam słoneczka
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Hejka. U mnie też był koci bałkoning na słoneczkuTeraz na balkonie suszy się pranie, a pannice śpią w sypialni na wyrku, na swoim ulubionym kocyku.
![]()
a tam, ja tez nie mam, sypialnia to mały pokój o
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Hejka. U mnie też był koci bałkoning na słoneczkuTeraz na balkonie suszy się pranie, a pannice śpią w sypialni na wyrku, na swoim ulubionym kocyku.
![]()
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Hejka. U mnie też był koci bałkoning na słoneczkuTeraz na balkonie suszy się pranie, a pannice śpią w sypialni na wyrku, na swoim ulubionym kocyku.
![]()
Ja mam sypialnię, jadalnię, pokój dzienny, gabinet i kocią bawialnię w jednym.
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Hejka. U mnie też był koci bałkoning na słoneczkuTeraz na balkonie suszy się pranie, a pannice śpią w sypialni na wyrku, na swoim ulubionym kocyku.
![]()
Jak nie macie, jak macie, jako i ja mam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości