Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:Czekamy więc, aby łaskawa Antonina ruszyła doopinkę z pralki, żeby można było dokończyć sprzątanie w łazience i reszcie mieszkania![]()
vanesia1 pisze:Cześć ciocie, wróciłam do świata żywych![]()
Tosieńka ma się dobrze. Jest dość grzeczna, rano mnie budzi z nudów, ale w ciągu dnia zachowuje się przyzwoicie. Podaję jej kapsułki i widzę po nich poprawę - fajne jest to, że preparat nie działa tak otępiająco, ale delikatnie ją uspokaja. Teraz Antoszka śpi na pralce, czym sparaliżowała cały dom, no bo jak to hałasowac odkurzaczem kiedy kot śpiCzekamy więc, aby łaskawa Antonina ruszyła doopinkę z pralki, żeby można było dokończyć sprzątanie w łazience i reszcie mieszkania
![]()
Jestę skrzypcę.
isabell36 pisze:vanesia1 pisze:Cześć ciocie, wróciłam do świata żywych![]()
Tosieńka ma się dobrze. Jest dość grzeczna, rano mnie budzi z nudów, ale w ciągu dnia zachowuje się przyzwoicie. Podaję jej kapsułki i widzę po nich poprawę - fajne jest to, że preparat nie działa tak otępiająco, ale delikatnie ją uspokaja. Teraz Antoszka śpi na pralce, czym sparaliżowała cały dom, no bo jak to hałasowac odkurzaczem kiedy kot śpiCzekamy więc, aby łaskawa Antonina ruszyła doopinkę z pralki, żeby można było dokończyć sprzątanie w łazience i reszcie mieszkania
![]()
Jestę skrzypcę.
pięknaale mało
vanesia1 pisze:Bo luszczanka się rozładowałam a nie wiem gdzie schowałam ładowarkę, no i pstrykam komórą![]()
Sarah, Tosieńka bardziej pod flet piccolo
vanesia1 pisze:Jestę skrzypcę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, zuza i 69 gości