Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:Zabers Ty zła kobieto. Ja dzisiaj idę na 9 do roboty. I muszę być przytomna. A przy Tobie to nie pójdę spać
casica pisze:Alegdyby Zmrola regularnie strzyc to miałby szansę być zupełnie fajnym, normalnym kotem
zabers pisze:casica pisze:Alegdyby Zmrola regularnie strzyc to miałby szansę być zupełnie fajnym, normalnym kotem
Zapomnij. Samo strzyżenie "kołnierza ortopedycznego" - to wyzwanie (żeby wąsików ani "antenek" przy okazji nie zdemolować)
casica pisze:zabers pisze:casica pisze:Alegdyby Zmrola regularnie strzyc to miałby szansę być zupełnie fajnym, normalnym kotem
Zapomnij. Samo strzyżenie "kołnierza ortopedycznego" - to wyzwanie (żeby wąsików ani "antenek" przy okazji nie zdemolować)
Ale widzisz, miałaby koteczka szansę![]()
Może do fryzjera się umawiaj, będzie profesjonalnie
vivien pisze:Ja tam w zwierzakowych fryzjerów nie wierzę. Oni zwykle obsługują psy - nie można im ufać w kwestii kociej![]()
Zmrol-dmuchawiec![]()
filo pisze:Kulkenson raczej mniej niż bardziej zadowolony z ustawiania do pozowania.
...
vivien pisze:Ja tam w zwierzakowych fryzjerów nie wierzę. Oni zwykle obsługują psy - nie można im ufać w kwestii kociej![]()
Zmrol-dmuchawiec![]()
MariaD pisze:Zmrol w formie kulistej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 52 gości