No tak, trzeba mocno dokręcić...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:Kapsułki wychodzą różnie. Jeśli patrzyć na te smakowe, to jest ich w opakowaniu tylko 8 + 8 (bo do jednej kawy zużywasz dwie - jedna to kawa właściwa, a drugie to mleko smakowe, które się fajnie spienia). Wówczas wychodzi drogo bo za te 8 kaw płacisz 20 zł. Natomiast espresso, grande aroma i wszystkie w zasadzie czarne wychodzą taniej, bo w opakowaniu jest 16 kapsułek i używasz tylko po jednej na kawę (ja jeszcze dolewam sobie zwykłego mleka z kartonu). I też kosztuje ok. 20 zł taka paczka. Teraz w auchanie widziałam promocję tych ekspresów, chyba po 180 zł jakoś tak. Tu możesz sprawdzić, jakie są smaki: https://www.dolce-gusto.pl/PL/Smaki/Pages/Flavours_Overview.aspx
Milena_MK pisze:To mleko to tylko dodaje smak np. jak masz waniliowe lub karmelowe latte. Natomiast jak używasz tylko zwykłej kawy czarnej, jak na codzień ja używam, to tylko wystarczy dolać zwykłego mleka z kartonu. Przyznam szczerze, że te wszystkie latte to głównie piją nasi goście, my na początku kupowaliśmy różne smaki bo wiadomo - efekt nowości, trzeba było się nacieszyć. A teraz najbardziej smakuje nam zwykła czarna grande aroma. Ma bardzo intensywny smak i zapach.
A! Słuchajcie, byliśmy w ciucholandzie w celu zakupu rzeczy na Sylwestra. I oto małż mój będzie wikingiem, a ja będę tancerką tańca brzuchaI git
vanesia1 pisze:RewelacjaKoniecznie prosimy o fotki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Lifter, Majestic-12 [Bot], puszatek i 67 gości