Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sarah DeMonique pisze:tęsknim.
Spilett pisze:No to gdzie zdjęcia i filmiki?
mssunflower pisze:wchodziłam i czytałam, nie myślcie sobiekotki dzisiaj trochę wariują bo mama wróciła z podróży i siostra wpadła w odwiedziny
a Atusia znalazła sobie nowe miejsce do spania - na podłogę spadła moja podkładka pod laptopa - ta z Ikei, co z jednej strony ma poduszkę, oczywiście poduszką do góry. Pół żartem powiedziałam "Tak, Atusiu, połóż się tam". Ale mój kot chyba nie zna się na żartach i już tam zasnęła..
Sarah DeMonique pisze:Jak ja Rudemu kiedyś w żartach powiedziałam, że mu ogon wyrwę![]()
![]()
to się schował i wyszedł dopiero jak mąż z pracy wrócił... Nawet kolację odpuścił...
Milena_MK pisze:Sarah DeMonique pisze:Jak ja Rudemu kiedyś w żartach powiedziałam, że mu ogon wyrwę![]()
![]()
to się schował i wyszedł dopiero jak mąż z pracy wrócił... Nawet kolację odpuścił...
zabawna historia!
Ale faktycznie, ja coraz częściej utwierdzam się w przekonaniu, że koty duuużo rozumieją, tylko nie zawsze im się chce zareagować. Na przykład kiedyś na hasło "przynieś myszkę" Elisha łapała myszkę w pyszczek i przynosiła koło mojej nogi. I tak w kółko się bawiłyśmy. Teraz na hasło "przynieś myszkę", rozglądnie się tylko po pokoju, zauważy myszkę i popatrzy na mnie, jakby chciała powiedizeć "tam jest, sama sobie przynieś"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1381 gości