Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis i Gonzo :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 06, 2013 8:24 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

Sarah DeMonique pisze:tęsknim.

my też...

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro lis 06, 2013 17:45 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

I my :cry:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro lis 06, 2013 21:22 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

Spilett pisze:No to gdzie zdjęcia i filmiki? :D

jedna ręka ciężko jest :D

już wracamy. niestety, zaczyna się u mnie sezonowa deprecha gdzie najchętnej zawinęłabym się w koc i nic nie robiła. na dodatek byłam 2 dni sama w domu i było mi strasznie smutno :(

mssunflower

Od: Pon wrz 02, 2013 22:21

Post » Śro lis 06, 2013 21:24 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

oj to czemu nie wchodziłaś na forum - wiesz ile rzeczy się tu działo?

napisz o tam u Twoich kotków. i nie smutkaj się - deprecha łapie nas wszystkich w takie paskudne dni, ale trzeba ją zwalczać!

Milena_MK

Post » Śro lis 06, 2013 23:34 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

wchodziłam i czytałam, nie myślcie sobie ;) kotki dzisiaj trochę wariują bo mama wróciła z podróży i siostra wpadła w odwiedziny :) a Atusia znalazła sobie nowe miejsce do spania - na podłogę spadła moja podkładka pod laptopa - ta z Ikei, co z jednej strony ma poduszkę, oczywiście poduszką do góry. Pół żartem powiedziałam "Tak, Atusiu, połóż się tam". Ale mój kot chyba nie zna się na żartach i już tam zasnęła.. :D

mssunflower

Post » Czw lis 07, 2013 8:50 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

mssunflower pisze:wchodziłam i czytałam, nie myślcie sobie ;) kotki dzisiaj trochę wariują bo mama wróciła z podróży i siostra wpadła w odwiedziny :) a Atusia znalazła sobie nowe miejsce do spania - na podłogę spadła moja podkładka pod laptopa - ta z Ikei, co z jednej strony ma poduszkę, oczywiście poduszką do góry. Pół żartem powiedziałam "Tak, Atusiu, połóż się tam". Ale mój kot chyba nie zna się na żartach i już tam zasnęła.. :D

Dlatego ja uważam, że do kota nie wolno mówić nawet w żartach pewnych rzeczy...
Jak ja Rudemu kiedyś w żartach powiedziałam, że mu ogon wyrwę :oops: :oops: :oops: to się schował i wyszedł dopiero jak mąż z pracy wrócił... Nawet kolację odpuścił...

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Czw lis 07, 2013 9:31 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

Sarah DeMonique pisze:Jak ja Rudemu kiedyś w żartach powiedziałam, że mu ogon wyrwę :oops: :oops: :oops: to się schował i wyszedł dopiero jak mąż z pracy wrócił... Nawet kolację odpuścił...

:ryk: zabawna historia!

Ale faktycznie, ja coraz częściej utwierdzam się w przekonaniu, że koty duuużo rozumieją, tylko nie zawsze im się chce zareagować. Na przykład kiedyś na hasło "przynieś myszkę" Elisha łapała myszkę w pyszczek i przynosiła koło mojej nogi. I tak w kółko się bawiłyśmy. Teraz na hasło "przynieś myszkę", rozglądnie się tylko po pokoju, zauważy myszkę i popatrzy na mnie, jakby chciała powiedizeć "tam jest, sama sobie przynieś" :ryk:

Milena_MK

Post » Czw lis 07, 2013 9:43 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

Milena_MK pisze:
Sarah DeMonique pisze:Jak ja Rudemu kiedyś w żartach powiedziałam, że mu ogon wyrwę :oops: :oops: :oops: to się schował i wyszedł dopiero jak mąż z pracy wrócił... Nawet kolację odpuścił...

:ryk: zabawna historia!

Ale faktycznie, ja coraz częściej utwierdzam się w przekonaniu, że koty duuużo rozumieją, tylko nie zawsze im się chce zareagować. Na przykład kiedyś na hasło "przynieś myszkę" Elisha łapała myszkę w pyszczek i przynosiła koło mojej nogi. I tak w kółko się bawiłyśmy. Teraz na hasło "przynieś myszkę", rozglądnie się tylko po pokoju, zauważy myszkę i popatrzy na mnie, jakby chciała powiedizeć "tam jest, sama sobie przynieś" :ryk:

acha, bo musisz pamiętać, że Ty być służba!!! :twisted: :twisted:

Sarah DeMonique

Post » Czw lis 07, 2013 9:56 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

oj tak, pamiętam już teraz :) a szkoda, bo to była taka fajna zabawa to aportowanie... najwidoczniej fajna była tylko dla mnie :D

Milena_MK

Post » Czw lis 07, 2013 10:03 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

spróbuj na odwrót... może bardziej się jej spodoba, jak Ona będzie rzucać, a Ty aportować :D

Sarah DeMonique

Post » Czw lis 07, 2013 10:09 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

moich kotów czasem nie trzeba prosić żeby coś rzuciły :evil: ale oczywiście tylko wybrane rzeczy typu gumki do włosów czy krople do oczu.. i tylko i wyłącznie na podłogę :evil:

mssunflower

Post » Czw lis 07, 2013 10:11 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

haha, no tak :) moje namiętnie zrzucają gazety i książki ze stolika nocnego...

Milena_MK

Post » Czw lis 07, 2013 10:13 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

książki ? 8O

mssunflower

Post » Czw lis 07, 2013 10:15 Re: Na czekoladowo i na szaro czyli Atlantis & Gonzo :)

tak :) zwłaszcza jak się gonią, akurat stolik nocny stanowi idealne miejsce do odbicia się przed skokiem... no i często gęsto coś z niego spada, a przeważnie są tam gazety i książki właśnie :roll:

Milena_MK

[poprzednia][następna]