Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Alyaa pisze:Ineczko, słyszałem, że masz nową kotleżankę? Jak Ci się z Nią układa? Dogadujecie się?
Ogryzek zaciekawiony
Wczoraj na siebie powarczałyśmy przez drzwi. Duża nas wyperfumowała walerianą i przestałyśmy.
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Alyaa pisze:Ineczko, słyszałem, że masz nową kotleżankę? Jak Ci się z Nią układa? Dogadujecie się?
Ogryzek zaciekawiony
ooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Julka ma status tymczasa. Jest u mnie od czwartku, ktoś o nią pyta, a ja się waham. Nie z powodu pytającej.
maciejowa pisze::1luvu:![]()
dzień dobry Inuszko!
stęskniliśmy się za Tobą
feniks32 pisze:Witajcie Dziewczątka![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Mię tesz Duża kiedyś dała w prezencie koleszanku co teras ze mną mieszka i jezd Mała Czarna Carmen. I siedziała w łazienku a ja musiałam siusiać w sypialni. A teraz mię zajmuje legowiska i wyjada zez miseczki. Uważaj na tą nową, miauczę ci.
Książniczka Ofelja
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Ineczko, słyszałem, że masz nową kotleżankę? Jak Ci się z Nią układa? Dogadujecie się?
Ogryzek zaciekawiony
Wczoraj na siebie powarczałyśmy przez drzwi. Duża nas wyperfumowała walerianą i przestałyśmy.
To suuuuper pachniecie![]()
![]()
![]()
Ja też zawsze warczę, jak Duża przyniesie kogoś nowego. Ale, wiesz - fajnie mieć kotleżankę lub kotlegę - łatwiej we dwójkę coś dobrego od Dużej wyprosić
Ogryzek
kiche_wilczyca pisze:siem melduję
Ewa L. pisze:Inusiu!
To teraz nie będziesz się sama nudzić w domciu jak duża pójdzie do pracy lub na koncertaKoleżanka to fajna sprawa
maciejowa pisze:Dzień dobry Inulko!
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 180 gości