Agneska pisze:Mikus byl wykastrowany w wieku ok. 1 roku.
Nie wiem ile wazy, jest sredniej wielkosci samcem typu MCO.
W stosunku do obcych zachowuje sie obojetnie.
Jak wyglada lek przed odkurzaczem? Tak jak typowe reakcje lekowe u kotow: chec ucieczki i schowania sie w bezpiecznym miejscu.
Opiekunowie wyjezdzaja w czerwcu. Jesli do tego czasu nie znajdzie sie odpowiedni dom dla kota, trafi do mnie. A jak dlugo adopcja bedzie aktualna, to zalezy kiedy znajdzie sie dobry dom. Ja nie prowadze "rezerwacji" kota do odbioru w terminie pozniejszym. Jesli mam chetny dom w danym momencie, a uznam, ze jest to dobry dom, to oddaje wtedy do adopcji.
Okreslenie karmy RC Sensivity Control jest jednoznaczne, nie ma takich karm wielu. Moga byc jedynie rozne wielkosci opakowan.
Ja odpowiadam tu na pytania o kota, ale chcialabym rowniez wiedziec co osoba pytajaca ma do zaoferowania kotu.
Weryfikacja domu bedzie prowadzona przeze mnie, ja jestem osoba decyzyjna przy adopcji Mikusia.
Podstawowe warunki to dom niewychodzacy, z zabezpieczonymi oknami (i balkonem, jesli jest w domu). Zapewnienie kotu bezpieczenstwa, wlasciwej opieki (w tym weterynaryjnej jesli bedzie potrzebna czy na czas wyjazdow). Dom bez malych dzieci, bo ich gwaltownych, nieprzewidywalnych zachowan Mikus nie lubi.
Numer telefonu w sprawie adopcji Mikusia jest podany w ogloszeniu. Nie podaje numeru telefonu na forach publicznych, wiec nie ma go rowniez w tym watku.
Biedactwo,jest pieknym,duzym chlopcem

mam nadzieje,ze trafi do dobrego domu,lęk przed odkurzaczem wystepuje u wielu kotow,pieskow,dla mnie to normalne, moj lew tez sie boi,chowa sie na czas odkurzania

co do jedzenia nawet duzej ilosci karmy co za problem kupic worek 10kg RC? zapas na dobrych kilka mcy,ja tak kupuje mojemu mco i sie bardzo kalkuluje w skali miesiaca! z tego co czytalam,nie je niczego innego,zadnych mokrych? to co by poniektorzy zrobili jakby musieli jeszcze dokupywac mokre,miecho itd? ja kupuje i nie żaluje,wole sobie czegos odmowic, jak sie ma zwierzaka,trzeba dbac,a jak sie nie potrafi kochac,to lepiej nie meczyc nic niewinnego zwierzecia to tak na marginesie

Co do czesania malymi krockami polubi,jesli ktos odpowiednio do tego podejdzie,bo pozniej nie poradzi sobie z kołtunami,dlugowlose powinny byc czesane regularnie... porozsylam znajomym w Wawie,mam nadzieje,ze ktos stworzy mu dobry,cieply domek. Ja narazie mieszkam z rodzina i moim rudzielcem,do przeprowadzki jeszcze,jeszcze,gdyby to bylo pozniej, z krk bym po niego przyjechala

Trzymam kciuki za przystojniaka,az serce sciska