MalgWroclaw pisze:Wiem, ale jakoś to trzeba ustalić. Materiał, koszt przesyłki z opakowaniem plus koszt pracy. I chyba im prędzej, tym lepiej. Szkoła Ci nie odda za materiały.
nie do szkoły daję na kiermasz dla biednych dzieci
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Wiem, ale jakoś to trzeba ustalić. Materiał, koszt przesyłki z opakowaniem plus koszt pracy. I chyba im prędzej, tym lepiej. Szkoła Ci nie odda za materiały.
Karolek(ona) pisze:kto nie ryzykuje ten nie ma, wystawiaj za te ceny co mogłaś i jak przez tydzień- dwa nie zejdą oddasz do szkoły
EVA2406 pisze:Karolek(ona) pisze:kto nie ryzykuje ten nie ma, wystawiaj za te ceny co mogłaś i jak przez tydzień- dwa nie zejdą oddasz do szkoły
Dobrze gadasz, Karolku![]()
![]()
puszatek pisze:EVA2406 pisze:Karolek(ona) pisze:kto nie ryzykuje ten nie ma, wystawiaj za te ceny co mogłaś i jak przez tydzień- dwa nie zejdą oddasz do szkoły
![]()
wystawisz cenę, jak ktoś będzie chciał to kupiprzecież nie robisz tego na akord tylko masz kilka tych jajeczek...ogarnij to i wystaw ceny bo jak nie to my Ci wystawimy
ruda32 pisze:puszatek pisze:EVA2406 pisze:Karolek(ona) pisze:kto nie ryzykuje ten nie ma, wystawiaj za te ceny co mogłaś i jak przez tydzień- dwa nie zejdą oddasz do szkoły
![]()
wystawisz cenę, jak ktoś będzie chciał to kupiprzecież nie robisz tego na akord tylko masz kilka tych jajeczek...ogarnij to i wystaw ceny bo jak nie to my Ci wystawimy
to już dzisiaj kolejna taka groźba
izka53 pisze:Aniu - udostępniłam Twój album na Fb. Bardzo spodobał sie mojemu koledze - artysta - grafik, fotografik , po ASP![]()
![]()
ruda32 pisze:MalgWroclaw pisze:Bezcenność to gra marketingowa![]()
są ładne, ludzie kupią
nie Małgosiu żadna gra
trudno mi wycenić
papierowe znam koszty materiałów ( sam papier 8zł),znam ceny internetowe nie tylko z allegro
kupi ktoś jajko za 20 czy 25 zł ?
sznurkowe za 12 czy 15?
wątpię
jak mam sprzedać za 8 zł to wolę rozdać znajomym albo dać do szkoły
trudno wycenić swoją pracę ,swój czas ,swoje wkurzanie
meg11 pisze:ruda32 pisze:MalgWroclaw pisze:Bezcenność to gra marketingowa![]()
są ładne, ludzie kupią
nie Małgosiu żadna gra
trudno mi wycenić
papierowe znam koszty materiałów ( sam papier 8zł),znam ceny internetowe nie tylko z allegro
kupi ktoś jajko za 20 czy 25 zł ?
sznurkowe za 12 czy 15?
wątpię
jak mam sprzedać za 8 zł to wolę rozdać znajomym albo dać do szkoły
trudno wycenić swoją pracę ,swój czas ,swoje wkurzanie
Rudzielec. Wylicz ile Ci schodzi czego na jedno jajko. Podziel to przez cenę zakupu materiału plus robocizna.
Jeśli się znajdą chętni do kupna to powysyłaj Inpostem jest sporo tańszy niż Poczta.
Jeśli np jeden papier starcza na 3 jajka to cenę papieru podziel przez 3 i tak dalej.
Byłabym chętna na te Twoje zające-bliżniaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 64 gości