bulba pisze:kalair pisze:Może faktycznie ten cynamon Ci zagorzknił ciacho, bo nie marchewka raczej..![]()
Z cynamonem nie można przesadzić, bo faktycznie goryczki nadaje intensywnie
dokładnie tak
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:kalair pisze:Może faktycznie ten cynamon Ci zagorzknił ciacho, bo nie marchewka raczej..![]()
MonikaMroz pisze:To się witam wieczorem na którejś tam stronce![]()
Czy kiedyś załapie się na pierwsząPewnie nie
![]()
Dobrej nocy Bożenko i głaski dla mej ulubienicy.
Nelly pisze:bulba pisze:kalair pisze:Może faktycznie ten cynamon Ci zagorzknił ciacho, bo nie marchewka raczej..![]()
Ja właśnie nie jestem pewna czy ja nie dałam 2 łyżek zamiast łyżeczekBo chyba miałam nie do końca ten przepis dokładnie spisany, a że cynamon uwielbiam to pewnie nie żałowałam
Nelly pisze:bulba pisze:kalair pisze:Może faktycznie ten cynamon Ci zagorzknił ciacho, bo nie marchewka raczej..![]()
Ja właśnie nie jestem pewna czy ja nie dałam 2 łyżek zamiast łyżeczekBo chyba miałam nie do końca ten przepis dokładnie spisany, a że cynamon uwielbiam to pewnie nie żałowałam
bulba pisze:Nelly pisze:bulba pisze:kalair pisze:Może faktycznie ten cynamon Ci zagorzknił ciacho, bo nie marchewka raczej..![]()
Ja też bardzo lubię cynamon. Uwielbiam z ryżem i jabłkami. Kiedyś, jako małolata, zrobiłam sobie takowy i właśnie cynamonu ulubionego nie pożałowałamJakież to było okropne
Nelly pisze::evil: TZ nie chciał marchewkowegoNazwa czyli składnik chyba go odstraszył
![]()
A taką mi zrobiłyście ochotę, żeby coś upiec.
Więc upiekłam zwykłą babkę z jabłkami. Tzn moją "zwykłą". Też prosta, zawsze wychodzi i nie jest zła.
I tak upiekę marchewkoweTylko nie powiem, że to jest to i zobaczymy. Tylko muszę trochę odczekać, bo na pewno będzie podejrzliwy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 43 gości