Karolkowy zawrót głowy - czyli 3 futra i 2 człekokształtne!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 16, 2012 21:10 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

Dodatkowy kot to nie tylko karma i żwirek (o czym nie wszyscy pamiętają), ale też dodatkowe szczepienia i inne zabiegi w gabinecie weterynaryjnym. Czyli koszta.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sie 16, 2012 21:15 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

MalgWroclaw pisze:Dodatkowy kot to nie tylko karma i żwirek (o czym nie wszyscy pamiętają), ale też dodatkowe szczepienia i inne zabiegi w gabinecie weterynaryjnym. Czyli koszta.

Święta prawda MalgWrocław.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw sie 16, 2012 21:15 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

MalgWroclaw pisze:Dodatkowy kot to nie tylko karma i żwirek (o czym nie wszyscy pamiętają), ale też dodatkowe szczepienia i inne zabiegi w gabinecie weterynaryjnym. Czyli koszta.

na jedni szczepienie dostałam od taizu
jeżeli nie zdrożało to jeszcze 40zł mi braknie do drugiego + druga tabletka na robaki, ja nie wyłożę bo jakąś pi... z Play nie dość, że mnie oszukała z abonamentem i odstąpiłam od umowy na drugi dzień to mi zapomniała powiedzieć ze i tak muszę zapłacić aktywacje plus jakieś tam koszta - 65zł do jutra mam zapłacić, chyba im nagwizdam :twisted:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw sie 16, 2012 21:17 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw sie 16, 2012 21:21 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

dobra idę
pa
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt sie 17, 2012 8:07 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

doberek

Jak tam z rurami??
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt sie 17, 2012 8:14 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

kiche_wilczyca pisze:doberek

Jak tam z rurami??

był wujek z kolega i przetkali żmijkami
koło pralki największy syf był, może kłaki się zebrały kocie heh
powiedział, że mam nie używać KRETA ani SODY bo tego jak nie zalejesz od razu gotującą się woda to robi sie skorupa, ostatnio musiał komuś rury wymieniać bo kretem zacementowało.
Albo ten Calgon do pralek, pokazują na reklamie, że kamienia nie będzie, bez clagonu tez nie bo to chromowane jest, za to calgon wszystkie gumy, uszczelki zeżre

Karolek(ona)

Post » Pt sie 17, 2012 8:15 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

Karolek(ona) pisze: KRETA ani SODY bo tego jak nie zalejesz od razu gotującą się woda to robi sie skorupa, ostatnio musiał komuś rury wymieniać bo kretem zacementowało.
Albo ten Calgon do pralek, pokazują na reklamie, że kamienia nie będzie, bez clagonu tez nie bo to chromowane jest, za to calgon wszystkie gumy, uszczelki zeżre

8O dobrze wiedzieć
Dobrze, że przynajmniej z rurami już ok :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt sie 17, 2012 8:21 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

kiche_wilczyca pisze:
Karolek(ona) pisze: KRETA ani SODY bo tego jak nie zalejesz od razu gotującą się woda to robi sie skorupa, ostatnio musiał komuś rury wymieniać bo kretem zacementowało.

8O dobrze wiedzieć
Dobrze, że przynajmniej z rurami już ok :ok:

nie wolno wyrzucać śmieci do zlewu, jak się zmywa to wszystkie fusy z kawy, herbaty, resztki jedzenia do klopa wrzucać. Bo to nie od razu ale po czasie zalepi rurę. Musze kuwetę jak myje wylewać do kibelka jednak.

Karolek(ona)

Post » Pt sie 17, 2012 8:26 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sie 17, 2012 9:17 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

MPikowo pozdrawia weekendowo :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 17, 2012 9:46 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

pozdrawiamy łakomą pannę :mrgreen:
(ja mam taka psia łakomą pannę 8) -je ze trzy/cztery razy więcej niż drugi pies takiej samej wielkości)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt sie 17, 2012 10:19 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

Karolek mam jedną tabletkę Cestalu, chcesz?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sie 17, 2012 10:23 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

alab108 pisze:Karolek mam jedną tabletkę Cestalu, chcesz?

a ja sie podaje całą?

Karolek(ona)

Post » Pt sie 17, 2012 10:25 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfi, Toffik i Stefa Burczymuc

Nie wiem, ale dziewczyny na pewno podpowiedzą :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]