Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 16:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Dobre wieści :ok: Takich mi dziś baaardzo potrzeba :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt cze 08, 2012 18:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław łysa kita w DT

Cześ wykapany i puszczony między panny.
Amalia śpiewa.Czesław milczy ("AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!")
Teraz trwa ustalanie kTO jest bardziej kotem.
Koty strategicznie przycupniete pod stołem,wokół chodzi Melon pełen wiary,że będzie można nowego wylizać a przy okazji zarobić w ryjec z pazura.
Cześ jest nieśmiały i spokojny.Nie syczy.Syczy córunia.Fiona obsrwuje.Amka śpiewa.
Wyprowadziłam Mela, bo go to za fużo kosztuje: on lubi wszystkie koty i by je nosem podrzucił.

Nie jest źle, bo Fio i Amka biły się po 10 sekundach...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt cze 08, 2012 18:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

Za Czesia na salonach trzymam kciuki :ok:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt cze 08, 2012 18:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

kibicuję mojemu Cześkowi z całych sił :ok: :ok: :ok: :ok:

Amelka! Uspokój się sekutnico ! :wink:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Pt cze 08, 2012 18:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

Ojcze Czesławie, zaprowadź no porządek... :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 08, 2012 19:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

Czesiek podesechł i już nie wygląda jak pytanie o kota,ale jak biały KOT.
Amelka syczy i podśpiewuje, ale nie atakuje.Trzyma w szachu Cześka przy naszej kanapie.Fio drzemie strategicznie odsunieta.Niby znają zapch, bo w/g rad św.Neigh przenosiłam,ale co szok to szok.
Nie jest źle.

Czesiek to kot wielkiej łagodności.Naprawdę.

Diabelia jest Diabelią... :mrgreen:

kotkins

Post » Pt cze 08, 2012 19:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

Diabelia ma pretensje a brak alimentów :mrgreen:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pt cze 08, 2012 20:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

Co facet to facet ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt cze 08, 2012 20:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

A może tatuś w młodości ja porzucil?
Fio poszła spać do siebie.Cześ jest wysokopienny: wlazł na szafkę i się pucuje.Całkiem puszysty jest po kapieli.
Amelia nie spuszcza go z oka.

Powiedział dwa razy MIAU.
Pierwszy raz.

Czedarek jest nie głupi: nie daje się zołzom podpuścić.
Zołzy nie odpuszczają.

Jutro wyjeżdżamy z Małżem na cały dzień, wracamy w niedzielę przed południem.Cześ spędzi ten dzień zamknięty, obie strony odpoczną od siebie.Zostanie z kuwetką i miseczkami, wieczorem wraca MK to zajrzy do Czenia.A od niedzieli-dalsza integracja.

kotkins

Post » Pt cze 08, 2012 20:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

Nie tylko porzucił, slę do niej nie przyznał i źle wypowiadał na temat prowadzenia jej mamy.. a ona pamiętliwa jest.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob cze 09, 2012 8:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

czyli pierwsze spotkanie przebiegło bezboleśnie :) :ok:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Sob cze 09, 2012 8:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

Może Amka kombinuje z której strony mu przyłożyć :mrgreen: Skoro taki puszysty jest to moze nie wie :mrgreen:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Sob cze 09, 2012 9:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

Czedar okopany pod łóżkiem, przyjmuje odwiedziny.
Najpierw poszła Amka, posiedziała, pomilczała...wyszła.To poszła Fio- była krótko, nie wiem co sobie powiedzieli,ale wyszla i poszła do kuwetyMinę miała jak zawsze" my morderce musim sim czymac razem!".Mel nie bardzo wie, czy można skaorzystać z łoża w sypailni(biały potffur zje maleńkiego pieska we śnie?) czy bezpieczniej jest połozyć się w łożu w pokoju dziennym (ale ominie mnie najciekawsze...)
Cześ dał sobie umyć uszy Otefree, oczka zakroplić i pozostały nam jeszcze pazury.

Nie jezd źlej, jezd dopszej!
Siedzem se pod takiem dużem i se czekam na te dwie co na mje paczom.Ja na nie tesz pacze coby se nie myślały.One mufiom,że ja jezdem koczur.Nic o tem nje fjem.żadne mje nie mufiły,o tem koczusze.
Wonchali mje pode ongonem.
Obje.
A potem siem darła ta mnjesza i puchciejsza:" Fjonja!!!On jezd koczur!!!on nas zbijem łapom!!!
"
Ale ja nje bijem łapom.
Nje bojem siem ich ale muszem być czujmny!!!

I majom tesz takie duuuuugie czarmne.Chodzi i siem drze.Ma z tyu takom fajmnom rzecz co siem rusza, jom machnołem łapom.Jak ongon wyglonda, ale ongon jest puchaty a ten to ma sznurk.
Jakiś dzifny ,duuuugi kot.Pachmnie jak pies.Dziffne.

Ale te dwje co na mje paczom majom ongony!!!
Muj jezd maleńki a one to majom!!!!
Mje ta Durza powfjedziała ,że mój tesz bendzie taki ,jusz ona siem postara.
Kupi mje nowego ongona???
Na razie mje mojego myje i pudrzy.Podra lubjem, a mycie oczuf nje.
Napiszem Wam jeszcze
Teras siedzem se i paczem
Wasz Czeslaw

kotkins

Post » Sob cze 09, 2012 9:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

Koczur!!!Koczur!!!Koczur!!! 8O
Amelja

Nie bijem koczura łapom
Fjonja

kotkins

Post » Sob cze 09, 2012 9:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II- Czesław poznaje córuni

kotkins pisze:Jutro wyjeżdżamy z Małżem na cały dzień, wracamy w niedzielę przed południem.Cześ spędzi ten dzień zamknięty, obie strony odpoczną od siebie.Zostanie z kuwetką i miseczkami, wieczorem wraca MK to zajrzy do Czenia.A od niedzieli-dalsza integracja.

Co to znaczy, że Kotkins wyjeżdża?
Co to znaczy, że na cały dzień?
Kotkins nie może ot tak sobie wyjeżdżać.
Kotkins ma obowiązki.
Kotkins ma patrzeć i pisać.
Kotkins!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Basiag

Od: Sob maja 27, 2006 19:57

[poprzednia][następna]